Selfie Çubuğu Nasıl Kullanılır?

0
10703

Bildiğiniz gibi son zamanlarda sosyal medya üzerinde en çok yapılan işlem fotoğraf çekmek yada ön kamera ile çekilen selfie işlemidir.Akıllı telefonlarımızın ön kamerası ile yapılan işlemde kameranız ne kadar kaliteliyse daha iyi görüntüye sahip olabilirsiniz.Özellikle son zamanlarda ise bu fotoğraf çekimi için markalar ön kamera üzerine yoğunlaştı ve yüksek çözünürlüklü ön kameralı akıllı cihazlar piyasaya sürmeye başladı.

Peki Selfie çubuğu nasıl kullanılır?
İlk olarak telefonunuzu selfie çubuğuna yerleştiriniz.Bu işlemi yatay olarak yapmalısınız.Selfie çubuğunun sıkıştırma bölümüyle cihazınızı sıkıştırdıktan sonra ise giriş kablosunuz ses girişinden bağlayınız.Yani Monopod kulaklık soketini cihazın ses girişine bağlayınız ve ayarlarını yapınız.Monopod selfie çubukları her cihazda çalışmayabilir.Yani çalışmayan cihazlar için ise uygulama indirerek işlem yapabilirsiniz.

monopod-kablolu-selfie-cubugu-tum-kategoriler-1002-and-66-1000x1000

Artık cihazınız hazır ve selfie çekebilirsiniz.Çubuğun bulunduğu yerde ise bir buton bulunuyor ve çekmeye başlayabilirsiniz.

Aynı şekilde ama bluetooth sistemiyle çalışan selfie çubuklarıda bulunmaktadır.Bu cihazlarda ise ilk olarak cihazınızı akıllı telefonunuza tanıtmanız gerekmektedir.Tanıtma işleminden sonra ise selfie çekebilirsiniz.

Önceki İçerikİSO Dosyası Nasıl Kurulur?
Sonraki İçerikWhatsapp’a Şifre Nasıl Konulur?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz