Mozilla Firefox Girilen Siteler Nasıl Silinir

0
1576

Alternatif olarak daha sonra ise ilk tercih olarak olan internet tarayıcısı olarak Mozilla Firefox olarak anlatırsak hatalı birşey anlatmış olmayız. Son zamanlarda ise Google Chrome liderliğinde ve internet explorer düşüş göstermesinden sonra yerini en stabil olarak koruyan tarayıcı olarak Mozilla Firefox’u gösterebiliriz. Mozilla Firefox diğer tarayıcılara daha iyi ve güvenli diyebiliriz. Yavaş olarak tanımlansada genel olarak algı Mozilla Firefox tarayıcısının daha iyi olduğu bile söyleyebiliriz.
Firefox, internet kullanıcılarının web üzerinde özgürce ve hızlıca dolaşmalarına olanak sağlamak için Mozilla tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu bir internet tarayıcısıdır. Kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulan Mozilla Firefox, son aldığı güncellemelerle birlikte; hız, güvenlik ve senkronizasyon konusunda Google Chrome, Opera ve Microsoft Edge gibi rakiplerine karşı oldukça iddialı konuma geldi.

Basit ve kolay kullanılabilir arayüzü sayesinde internet kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başaran internet tarayıcısı, sahip olduğu ekstra güvenlik ve gizlilik seçenekleri sayesinde de kullanıcıların kendilerini güvende hissetmelerine olanak sağlıyor. Açık kaynak kodlu bir yazılım olması nedeniyle geliştiricilerin de dikkatini çeken Firefox, her yeni güncellemeyle birlikte kullanıcı ihtiyaçlarına yeni çözümler getirmektedir.

1- Firefox üzerinden girdiğiniz siteleri silmek yada temizlemek gayet basit bir işlemdir. Yapmanız gereken işlem ilk olarak tarayıcınızı açınız ve daha sonra sağ köşeden Tercihler bölümüne giriş yapınız..

2- Daha sonra ise gizlilik bölümünden Yakın Geçmişinizi Silebilir yazı üzerine tıklarsanız buradan istediğiniz gibi temizleme işlemi yapabilirsiniz. Buradan sadece girdiğiniz siteleri değil aynı zamanda diğer görünen temizleme işlemlerinide yapabilirsiniz.

Temizleme işlemi sadece tarayıcı üzerinden değil program üzerinden de yapabilirsiniz. Genel olarak kullanılan programlardan biriside CCleaner programıdır. CCleaner ile istediğiniz gibi temizleme işlemi yapabilir ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikOrtalama Yakıt Tüketimi Nasıl Hesaplanır?
Sonraki İçerikTürk Telekom Umre Konuşma Paketleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz