Türk Telekom Umre Konuşma Paketleri

0
6594

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Umre için tercihler olarak adlandırılırsak kuralar belirlendi. Artık herkes kafasına göre Umreye gidemiyor ve onun içinde bir işlem sırası ve gidiş sırası olarak yapılmaktadır. Belirli bir süre zarfında Umrede durmanız gerekmektedir ve bu sürede bazı ihtiyaçlarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Bu yanınızda götürmeniz gereken en önemli ihtiyaçlardan birisi sevdikleriniz ile görüşmeniz sağlayan cep telefonunuz ve orada sizin konuşmanızı sağlayan hattınızdır. Bu konumuzda Türk Telekom Umre Konuşma Paketleri hakkında konuşma dakikaları bilgisini vermek istiyoruz.

Türk Telekom Umre Konuşma Paketleri
Türk Telekom üzerinde Umrede konuşmanızı sağlayan birçok arama paketi bulunmaktadır. Bu paketler istediğiniz gibi aramanızı belirli bir ücret karşılığında yapılmaktadır.

Haftalık 30 dk Umre Paketi
Haftalık 30 dk Umre Paketi’ne kayıt olarak, KDV, ÖİV dahil 9 TL paket ücreti karşılığında 7 gün boyunca Suudi Arabistan’da toplam 30 dakika çağrı yapma ve çağrı alma süresine sahip olursunuz.​​​​ Haftalık 30 Dakika Umre paketine kayıt için UMRE30 yazıp 5555’e SMS göndermek yeterlidir.

Aylık 180 DK Umre Paketi
Aylık 180 dk Umre Paketi’ne kayıt olarak, KDV, ÖİV dahil 29 TL paket ücreti karşılığında 30 gün boyunca Suudi Arabistan’da 40 dakika çağrı yapma ve 140 dakika çağrı alma süresine sahip olursunuz.​​​​ Aylık 180 Dakika Umre paketine kayıt için UMRE180 yazıp 5555’e SMS göndermek yeterlidir.

60 Günlük 360 DK Umre Paketi
60 günlük 360 dk Umre Paketi’ne kayıt olarak, KDV, ÖİV dahil 49 TL paket ücreti karşılığında 60 gün boyunca Suudi Arabistan’da 100 dakika çağrı yapma ve 260 dakika çağrı alma süresine sahip olursunuz.60 günlük 360 Dakika Umre paketine kayıt için UMRE360 yazıp 5555’e SMS göndermek yeterlidir…. ​​​​Faturalı Türk Telekom hatlar için ise UMRE360 yazıp 5555’e gönderiniz.

Not : Paketleri istediğiniz kadar satın alamıyorsunuz.. Aynı paketten kullanım süresi içinde sadece 3 kez yararlanılabilir; farklı paketlerden bir arada faydalanılabilecektir

Önceki İçerikMozilla Firefox Girilen Siteler Nasıl Silinir
Sonraki İçerikTurkcell Umre Konuşma Paketleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz