Turkcell Umre Konuşma Paketleri

0
2853

Bildiğiniz gibi ülkemizde en çok kullanılan ve en çok kapsama alanına sahip gsm operatörü Turkcell olarak bilinmektedir. Turkcell üzerinde çeşitli konuşma paketleri bulunmaktadır. Bu paketler her kesimden kullanıcıya hitap etmektedir. Son olarak ise umre kuralarından sonra Umre için giden kullanıcılar için ilk akla gelen operatör oldu diyebiliriz. Bunun sebebi ise kaliteli ve kesintisiz çekim gücüyle farkını hissettirmesi diyebiliriz. ildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Umre için tercihler olarak adlandırılırsak kuralar belirlendi. Artık herkes kafasına göre Umreye gidemiyor ve onun içinde bir işlem sırası ve gidiş sırası olarak yapılmaktadır. Belirli bir süre zarfında Umrede durmanız gerekmektedir ve bu sürede bazı ihtiyaçlarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Bu yanınızda götürmeniz gereken en önemli ihtiyaçlardan birisi sevdikleriniz ile görüşmeniz sağlayan cep telefonunuz ve orada sizin konuşmanızı sağlayan hattınızdır.

Turkcell Umre Konuşma Paketleri
1- Suudi Arabistan 150 Dakika Paketi
Hac, Umre ziyareti ya da iş amaçlı Suudi Arabistan’a gittiğinizde, Turkcell’in avantajlı paketiyle rahat rahat arayın, aranın. 90 gün boyunca geçerli tam 25 dakika arama, 125 dakika aranma sadece 25 TL.. Paketi isterseni mesaj yoluyla satın alabilirsiniz, isterseniz Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak satın alabilirsiniz. Mesaj ile satın almak için SUUD150DK yaz 2200’a göndermeniz yeterli olacaktır. Hattınızda yeterli TL olduğu sürece paket olacaktır.

2- Suudi Arabistan 300 Dakika Paketi
Hac, Umre ziyareti ya da iş amaçlı Suudi Arabistan’a gittiğinizde Turkcell’in avantajlı paketiyle rahat rahat arayın, aranın. 90 gün boyunca geçerli tam 100 dakika arama, 200 dakika aranma sadece 50 TL.. aketi isterseni mesaj yoluyla satın alabilirsiniz, isterseniz Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak satın alabilirsiniz. Mesaj ile satın almak için SUUD300DK yaz 2200’a göndermeniz yeterli olacaktır. Hattınızda yeterli TL olduğu sürece paket olacaktır.

Not : Paketinizin içinde bulunduğunuz fatura dönemi içerisinde kullandığınız gün kadarı ilk faturanıza, kalan günlerin tutarı bir sonraki faturanıza yansır.
Bireysel faturalı ve Hazır Kart’lı tüm müşterilerimiz bu paketten yararlanabilir.
Paketin geçerlilik süresi 90 gündür. Paketi almak için gönderdiğiniz SMS’ler ücretsizdir.
Paketin ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
Paketinizi aktivasyon bilgi SMS’i gönderilmesini takiben kullanmaya başlayabilirsiniz.
Paketten yararlanabilmek için hattınızı yurt dışında kullanıma açtırmış olmanız gereklidir. Bireysel müşterilerimiz ROAM yazıp 2200’e göndererek, ya da 532 numaralı Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak hatlarını yurt dışında kullanıma açtırabilirler.

Önceki İçerikTürk Telekom Umre Konuşma Paketleri
Sonraki İçerikİphone Güncelleme Uyarıları Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz