Microsoft 24 Saatin Altında Bir Milyon Xbox One Sattı

0
990

xbox-one-
Microsof oyun konsolu Xbox One ilk rekora imza attı. Çeşitli ülkelerde satışa sunulan Xbox One eski rekorunu kırmakla kalmayıp küresel çapta da bir rekora imza attı. Detaylar haberimizin içeriğinde.
Yeni nesil konsol savaşları harika bir başlangıç yaparak başlamış oldu. Devler liginin tüm oyuncuları birer birer piyasada yerini alırken rekabet sınırları zorluyor. Sony yeni oyun konsolu PS4 ün 24 saat içinde 1 milyonu aştığını duyurmasının ardından şimdi övünme sırası Microsoft’ta.

Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Xbox One 24 saat içinde 1 milyon adet satış rakamına ulaştı. Microsoft’tan alınan bilgilere göre bu Xbox tarihinin en büyük olayı. Bu gerçekten Microsoft’un aldığı yanlış kararlara rağmen büyük bir başarı. PS4 ün Kinect sensör ile geliyor olması ve Microsoft un bu sensör için extradan $100 alacağı düşünülürse durum daha net anlaşılacaktır.

Bu noktadan sonra bakalım her iki firmanın konsolları kendi satış grafikelrini sürdürebilecekler mi? Asıl düşündürücü nokta bu olacaktır. Doğal olarak ilk bir kaç ay konsolların satışına hayranlar hakim olacak. Ancak o noktadan sonra ortalama müşteriler için olay teknik özellik ürünün getirileri üzerinde yoğunlaşacak ve asıl savaş bu noktadan sonra kopacaktır. Her iki konsolda satışa sunulma noktasında isimleri üzerinde kullanıcılara hayal kırıklığı yarattığını hatırlatmamız gerek.

Umut edilen nokta şu ki, geliştiriciler bir kaç güzel oyun ile hangi konsolun yola devam edeceğine ve hangisinin diğerinden daha iyi bir deneyim sunacağına karar verebilsinler.

Önceki İçerikViber Şimdi Linux Platformunda
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Grand 2 Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz