Kurban Bayramında Gidilecek Yerler 2013

0
1150

2013-bayram-tatili-kaç-gün

Kurban Bayramında Gidilecek Yerler 2013
1 Mehmet Ali Ağa Konağı / DATÇA
2 Hotel Endorfina / KIYIKÖY
3 Hotel Lumiere / PATARA
4 Zeytindalı Otel / GÖKÇEADA
5 Anatolian Houses/ KAPADOKYA
6 Ege Hotel / BOZCAADA
7 Sheraton Otel / ÇEŞME
8 Club Resort Select Maris / MARMARİS
9 Erdoba Evleri / MARDİN
10 Kervansaray Otel / ASOS

CLUB RESORT SELECT MARIS
5 ayrı özel koyu var

Club Resort Select Maris, Datça Yarımadası’nda doğal koruma alanı ilan edilmiş bir bölge içerisinde. Ege ve Akdeniz’in kesiştiği, adaların uzandığı bir manzaraya hakim. Beş ayrı özel koyu var. Otelin geniş koyları sörf, yelken, su kayağı, dalış gibi su sporları için ideal. 274 odası bulunuyor. 1800 metrekarelik wellness ve spa alanında manzaralı kapalı havuzu, iki sauna, hamam ve buhar banyosu yer alıyor.

ERDOBA EVLERİ
Çeşit çeşit Mardin konağı

Mardin’deki Erdoba Evleri, farklı konsepte dekore edilmiş dört konaktan oluşuyor. Konakların isimleri Osmanlı, Babil, Selçuklu ve Asur. 1878 yılında inşa edilen tesisin bir mahzeni, girişinde de bir şark köşesi bulunuyor, Mezopotamya Ovası ve kale manzarasına sahip. Restoranında yerel lezzetleri tadabiliyorsunuz. Türk hamamı da bulunan tesis 12 ay hizmet veriyor.

EGE HOTEL
Eskiden Rum okuluymuş

Ege Hotel, 1800’lü yıllarda Bozcaada’da ilkokul olarak inşa edilmiş. 1963 yılına kadar Bozcaada’da yaşıyan Türk ve Rum ögrenciler beraberce bu okulda eğitim görmüşler. Bina 1963’te çok eskidiğinden kapatılmış. 1986 yılında otele dönüştürülmüş. Denize 50 metre uzaklıktaki otelin 36 odası var. Açık büfe kahvaltı bahçede yapılıyor. Bütün odaların kapılarında ressam Solmaz Aksoy’un resimleri yer alıyor.

Önceki İçerikİntifa Hakkı Nedir?
Sonraki İçerikSkype Mesajlaşma Geçmişi Nasıl Silinir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz