Kredi Kartları İnternet Alışverişine Kapatılıyor

0
1063

Kredi Kartları İnternet Alışverişine Kapatılıyor
Ülkemizde bulunan tüm kredi kartları ilerleyen zamanda internet üzerinden alışveriş işlemlerine kapatılacak.. BDDK’nın güvenlik amaçlı olarak aldığını bu kararda ilerleyen günlerde kapatılacak olan kredi kartlarını nasıl kullanabiliriz yazımızdan okuyabilirsiniz..
Türkiyede bulunan tüm kredi kartları 17 Ağustos 2017 gününden itibaren internet üzerinden alışveriş ortamına kapatılacak. İnternet üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için ise bankalara dilekçe vererek yada müşteri hizmetlerini arayarak sesli yanıt sistemi üzerinden İnternet Alışverişine açtırabilecek.. Bu durumun sebebi ise son zamanlarda artan dolandırıcılık işlemleri ve mağduriyetten kaynaklanan sorunlar olarak açıklanıyor. BDDK bu duruma bu şekilde bir işlem uygulayarak tüm kredi kartlarının alışveriş işlemlerini 17 Ağustos 2017 günü kapatacak..

Eğer internette alışveriş yapmak istiyorsanız kredi kartınızı anlatacağımız gibi açtırarak tekrar kullanıma açtırmalısınız.
17 Ağustos 2017 gününden itibaren kapatılan kredi kartlarını nasıl internet üzerinden alışveriş işlemini açtırabiliriz onu görelim..
Bu işlem için kartınıza ait bankalara giderek yazılı işlem yani dilekçe yazıp vermek yada müşteri hizmetlerini arayarak sesli yanıt sistemi kredi kartınızı internetten alışverişe açtırabilirsiniz.

Önceki İçerikEn Çok Kullanılan Sosyal Medya Uygulamaları 2017
Sonraki İçerikTelefonunuzu Nasıl Yedekleyebilirsiniz
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz