Kanal D Whatsapp İhbar Hattı Numarası

6
3395
Kanal D Whatsapp İhbar Hattı Numarası

Kanal D Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Kanal D 1993 yılında sahibi olan Ayhan Şahenk tarafından kurulmuştur. Şimdiki sahibi ise Aydın Doğandır. Türkiye’de kurulan Show TV, ATV, Star TV ve TRT gibi önemli televizyonlardan sonra kurulan 5. Kanal olarak bilinmektedir. Kanal D, her zaman gücüne güç katan ve bünyesine daha çok kanal ekleyerek hedef kitlesini genişletmeyi başarmış bir kanaldır. Haber, eğlence, belgesel, film gibi yayınlarının dışında spor, müzik gibi kanallara da hizmet vermeyi başarmıştır. Her ne kadar geniş bir kitlenin fenomeni olsa da haber alanında da ağırlıklı çalışmaları olmuştur. Ve günümüzde pek çok kanalın sahip olduğu Whatsapp uygulamasına geçmiş ve bu hizmetten de halk aracılığıyla hizmet vermeye çalışmıştır.

Günümüzde iletişim ağları her yönüyle gelişti. Bu ağların yönlendirici olarak kullanılması ve bilgi ağının daha hızlı ve etkin kullanılması üzerine pek çok çalışma yapıldı. Özellikle haber yayını yapanların, haber gerçekçiliği ve yapacakları yayınların hızlı olması amacı ile haber alma organlarını genişletmeleri gerekiyordu. Whatsapp uygulamaları ile daha çok kişiden daha kısa zamanda ihbar alma yolları sağlandı. Dolayısıyla yurtta ve dünyada bir olayın duyulması ve haberinin alınması çok daha hızlı hale geldi.

0 530 930 04 91 numara ile siz de takip ettiğiniz kanala bu hassasiyetle güncel ve anlık haberlerinizi ulaştırabilirsiniz. Önemli olayların çok daha hızlı yayılmasına öncülük edebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell Avantaj 25 Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikOn Numara Ne Zaman Oynanıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. Sinyal yok.euro d den izlemek zorundayız. İğrenç iki dakika dizi on dakika reklam bu ne ya. İnsanların midesini bulandirmayin aynı reklamlarla. Euro ya iletişim kuramadım. Varsa iletişim kurabilecegim bi yer söyleyin yada çözün.

  2. 2009 subat ayında yasal usüllere göre devir etmiş olduğum sonava turizm petrol ürünleri ltd şirketinin devir tarihinden sonra oluşan borçları izmir yamanlar vergi dairesi tarafımdan üzerime yüklemek istiyorlar adalet ile kendimi temizleyemiyorum elimde tüm evraklarım var noter satışım ticaret sicil gazetesi yayınım yani tüm yasal usüllere rağmen mağdur edilmiş durumdayım ve maaşımda haciz uygulaması var evime bakamıyorum çocuklarım perişan ülkede adalet yok

  3. Ücretli öğretmenlerin sözleşmeli olarak atanabilmeleri için meclise sunulan yasa taslağındaki şartların çok ağır olduğu bu şartların 2017 kpss puanı aranması ve 2017-2018 aktif olarak çalışma maddeleri onlarca ücretli öğretmeni mağdur edeceğinden bu maddelerin eğitim komisyonun dan tekrar gözden geçirilerek yeni mağdurların oluşturmasının engellenmesini talep ediyoruz.

  4. 14 şubatla ilgili2018, eşim Denizli ? ilçesinde,ziraat odasında çalışıyor,boşanmamak,için oda bşk adayı oldum,zırf ona yakın olabilmek için,servis otobüsünü bile hibe hediye edeceğim ,başkan SEÇİLİRSEM,Denizli tvleri bilgisi var facedende bilgi alndığını bende hayır dedim…Bu konuda tel.veririm.p osta adresimi açma durumum yok ona göre?

  5. Slm kanald d,benim ihbarım çok açık ve NET!
    Bi dizi izliyoruz ve her 5dk da bi reklam,bi ara,sırt bırt birşeyler cikartiyorsunuz bu ney yaaa?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz