Turkcell Avantaj 25 Nasıl Yapılır

0
6335

Turkcell Avantaj 25 Nasıl Yapılır
– Avantaj 25 paketi alabilmek için 2222’ye SMS atmak gerekmektedir. Atılan SMS ücretsizdir.
– Paket istenirse aynı ay içinde birden fazla kez alınabilir.
– Verilen paket faydası tekrar aynı paket üst üste alınmadığı sürece 30 gün sonunda iptal edilir bir sonraki aya aktarılmaz.
– Kampanya süresi kayıt tarihinden itibaren 90 gündür.
– Paket fiyatına KDV, ÖİV dâhildir.
Kalan dakika, internet ve sms paketinizi öğrenmek için ise 2222’ye KALAN yazıp göndererek kalan sorgusu yapılabilmektedir. Buradan istediğiniz gibi anında kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

17 Eylül 2015’den itibaren, aşağıda kriterleri belirtilen ve kampanyaya kayıt edilen aboneler tercih etmeleri ve hatlarında yeterli bakiye bulunması durumunda, 25 TL karşılığında 30 gün boyunca her yöne yurt içi görüşmelerinde kullanabilecekleri 500 dakika ve 2 GB cepten internet teklifini alabileceklerdir.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 25 TL bakiyesi olan müşteriler.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %6 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %10 artmış müşteriler.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %11 azalan, paket dışı ses harcaması 8 TL ve üzeri olan müşteriler.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 50 MB üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9 TL ve üzeri olan müşteriler.

Önceki İçerik4K Tv Alırken Nelere Dikkat Edilmeli
Sonraki İçerikKanal D Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz