Kanal 7de İkballe Diyar Diyar

2
1550


TÜRKİYE YOLLARININ TOZUNU
İKBAL’LE DİYAR DİYAR’LA ATTIRACAKSINIZ
Sadece Kanal 7’yi izleyerek Anadolu’yu baştanbaşa dolaşmaya ne dersiniz? Ekranların sempatik sunucularından İkbal Gürpınar yaz boyunca İkbal’le Diyar Diyar’la izleyenleri diyar diyar dolaştırıyor. İkbal’le Diyar Diyar Anadolu’yu ekrana yansıtmaya devam ediyor. Yine farklı diyarlar, farklı yüzler, farklı yerler ve farklı hayatlar geliyor ekranlara… İkbal’le Diyar Diyar yeni bölümünde sizlere Şanlıurfa ve köylerinin bilinmeyen yerlerini, yüzlerini gösteriyor. Ayrıca programda her yörenin sanatçıları da kendi memleketlerine götürülüyor ve hemşehrileriyle buluşturuluyor. Bu haftaki programda Şanlıurfa’nın ünlü sesi Zekeriya Ünlü hemşehrileriyle buluşuyor.
İkbal Gürpınar’la Anadolu’nun zenginlikleri Kanal 7 ekranlarına geliyor. İkbal Gürpınar’la bu hafta Şanlıurfa’nın güzelliklerine ve eşsiz lezzetlerine tanık olacaksınız. Şanlıurfa’da yaşayan birbirinden neşeli yüzlerle yapılan renkli konuşmalar, renkli görüntüler… Programda bu hafta Şanlıurfa’daki kına gecelerine ve sıra gecelerine konuk olacak, yörenin en güzel türkülerini dinleyeceksiniz. Programda ayrıca yöresel kıyafetli insanları, çeşitli yöresel türküleri ve meşhur yemekleri de tanıma fırsatı bulacaksınız. İkbal’le Diyar Diyar’la Anadolu insanının samimiyetine ortak olacak, Anadolu’nun görülmeyen yerlerini görecek, gezilmeyen yerlerini gezeceksiniz.
İkbal’le Diyar Diyar programı her bölümünde Anadolu’nun doğal güzelliklerini, sosyal dokusunu, kültürünü, geleneklerini ve göreneklerini ekranlarınıza getiriyor. İkbal’le Diyar Diyar’la her hafta Anadolu yollarının tozunu attıracak, doyumsuz bir seyahate çıkacaksınız. Keyifli bir yolculuğa, sımsıcak bir yoldaşlığa hazır mısınız?
Ekranların sevilen sunucularından İkbal Gürpınar’ın sunacağı İkbal’le Diyar Diyar her Çarşamba saat 22.15’de Kanal 7’de. Bu keyifli yolculukta sizde yerinizi alın, geride kalmayın! İkbal’le Diyar Diyar’ı sakın kaçırmayın!
Tarih: 2010-09-15 TV : KANAL7 Saat: 22:15Tür:Gezi

Önceki İçerikKanal D Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi
Sonraki İçerikÖyle bir geçer zamanki dizi jenerik müziği
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. 🙂 sayın ikbal gürpınar yaptığınız programı severek izliyoruz.
    bu ayın 24 de benimde düğünüm var sizi burda görmeyi çok isteriz
    şimdiden tşk ederim saygılarımla..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz