Kablosuz Telsiz Telefon Modelleri

1
1360

tesiz-telefon-ozellikleri

Soruyu Gönderenin Adı : gökbey / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Evime ve ofisime telsiz telefon almak istiyorum.Sizce nelere dikkat etmem gerekiyor ve hangi markaları önerirsiniz.

Cevap :

Sadece cep telefonu değil ev telefonları içinde kablosuz olarak kullanabildiğiniz cihazlar bulunmaktadır.Tabi bu cihazlarıda seçerken biraz dikkat etmek gerekiyor.Sadece ucuz diye alacak olursak ileriki günlerde arıza yapabilir ve sorunlar çaıkartabilir.Bunu için daha uygun bir cihaz seçerek kullanım süremizi arttırmamız gerekebilir.Yani şarj olması,batarya tipi,markası gibi özellikleri bizi ilgilendirmektedir. ve seçimimizi buna bunlara göre yapmamız gerekmektedir.

Peki seçimi nasıl yapabiliriz ve nasıl olmalıdır.
İlk olarak marka çok önemli.Yani bilindik bir marka alırsanız sizin için hem garantisi hemde kullanım kolaylığı bakımından işinize yarayacaktır.Piyasada çok fazla cihaz var ama size önerimiz bilindik yani heryerde duyduğunuz cihazları almanızdır.Siemens,Panasonic,Motorola,Alcatel gibi cihazları tercih ederseniz garanti kapsamından daha iyi faydalanabilirsiniz.

Eğer ileride bir sorun çıkarsa yani arıza durumunda ise servis ağlarını kontrol ederek yaşayabileceğiniz sıkıntılar üzerinden çözüm üretebilirsiniz.

Diğer bir durum ise şarj olayı olabilir.Yani cihaz şarj edilebilir bir cihaz ise sizin için daha iyi olur.Pil olarak değil batarya olarak almanızda fayda var.Pil olarak alırsanız bir zaman sonra oksitlenme ve pilde bozulma olduğu zaman cihazada zarar verebiliyor ve kullanılmaz hale gelebiliyor.Ama bataryalı cihaz alırsanız bu gibi bir durum olmuyor ve uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikVodafone Faturalı Hattan Faturasız Hatta TL Gönderme
Sonraki İçerikiPhone 6 Kırmızı Ekran Sorunu Nasıl Çözülür ?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

  1. Kesinlikle tavsiyem Panasonic yada Siemens modellerinden birini tercih etmelisiniz. Siemens alırsanızda arama tuşunun çevir sesi veren gigaset modellerinden olmasına dikkat ederseniz sizin açınızdan iyi olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz