Vodafone Faturalı Hattan Faturasız Hatta TL Gönderme

4
94271

Vodafone Faturalı Hattan Faturasız Hatta TL Gönderme
Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz.
Lira transferi için 7038’i ücretsiz arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.Vodafone bireysel faturasız hat kullanıcıları (Cep Kazan Tarifesi hariç) Vodafone bireysel faturasız hat kullanan abonelere lira transfer edebilir.Aboneliğin ilk üç ayında lira transferi yapılamamaktadır.Lira transferinin ardından abonelerin hattında 6 TL kalması gerekmektedir. Transfer işlemi, işlem başına 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
Bir defada en az 1 TL, en fazla 20 TL transfer edilebilir, bir takvim ayı içerisinde ise üst sınır 100 TL’dir.

Transfer edilen liralar, hediye SMS veya indirimli görüşme şartını yerine getirmez.
Abonelere transfer edilen liralar, 5 TL’den az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 5 TL ve üzeri lira transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.
Transfer edilen liralar hediye lira ve SMS gibi promosyonlardan yararlanılmasını sağlamaz, indirimli görüşme şartını sağlamaz.
Transfer yoluyla elde edilen TL’ler ikinci kez bir başka hatta transfer edilemez.
Not: Ücretli lira yüklemenizin %50 lik kısmı transfer hakkı olarak hesabınıza eklenir. Lira transfer hesabınızdaki liraları 180 gün boyunca kullanabilirsiniz, kullanılmayan liralar 180 gün sonunda sıfırlanacaktır. Hattınızda lira olmadığı durumda transfer bakiyeniz kullanılamaz.

Önceki İçerikNokia Lumia 925 Ön İnceleme
Sonraki İçerikKablosuz Telsiz Telefon Modelleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz