İzmir Çetesi yeni dizi fragman izle

0
1323

İzmir Çetesi Dizisi Fragmanı izle Yeni Dizi

Kadir İnanır, hayli zamandır dizi çekmiyordu. Dizi süreleri kısalmadan, televizyon kanalı projenin arkasında durmayı garanti etmeden ve karşısına çok iyi bir proje çıkmadan ‘iyi dizi’ çekmeyeceğini söyleyen Kadir İnanır, uzunca bir süre sonra ilk defa bir projeye “Evet” dedi.
İstediği şartlar mı yerine geldi, yoksa dizinin senaryosu mu çok cazip geldi, bilmiyorum.
Ama bildiğim bir şey var ki, taraflar arasındaki, küçük, ama ‘tamamen duygusal’ pürüz hallolursa, bu ay içinde İnanır, yeni dizi için kamera karşısına geçecek.
Pastel Film’in Star TV için çekeceği ‘İzmir Çetesi’ adlı dizinin senaryosunu Ali Can Yaraş yazacak, yönetmenliğini ise Murat Şeker yapacak.
Dizide, Kadir İnanır’la birlikte kamera karşısına geçecek isimler arasında ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisindeki ‘Muro’ rolüyle yıldızı parlayan Mustafa Üstündağ da var.
Kadir İnanır ve Mustafa Üstündağ’ın yanı sıra Kenan Ece, Erkan Sever, Selin Şekerci gibi isimlerin de rol alacağı dizi İzmir’de çekilecek.
Çünkü ‘İzmir Çetesi’ adından da anlaşılacağı gibi bir İzmir hikayesi.

Önceki İçerikDers yaparken türkü söyleyen minik kızın videosu
Sonraki İçerikJules Verne kimdir?Jules Verne biyografi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz