İzmir Banliyo Kuzey – Güney Aksında Yol güzergazı

0
1002

Kuzey hattımızda Aliağada başlayan yolculuk; Biçerova – Hatundere istasyonları üzerinden Menemene ulaşılıyor.

Menemen İstasyonundan Egekent 2 – Ulukent- Egekent – Sanayi İstasyonları ile Çiğliye, Çiğli İstasyonundan Mavişehir – Şemikler – Nergis İstasyonları ile Karşıyaka İstasyonuna varılıyor. Karşıyaka İstasyonu üzerinden; Naldöken – Turan – Bayraklı ve Salhane İstasyonlarını geçerek aynı zamanda aktarma merkezi de olan Halkapınardan güney aksına devam ediyor.

Halkapınar üzerinden Alsancak – Kemer İstasyonları ile yine bir aktarma merkezi görevini alan Şirinyer İstasyonuna ulaşılıyor. Şirinyer İstasyonundan Koşu – İnkılap – Semt Garajı – Esbaş – Gaziemir – Sarnıç – Havalimanı – Menderes ve son istasyonumuz Torbalı ile güney aksındaki yolculuğumuz son buluyor.

Yapım çalışmaları sürmekte olan Üçyol – Ege Üniversitesi – Evka 3 hattı ile Üçyol – F.Altay , Üçyol – DEÜ Kampus hatlarının devreye alınmasıyla birlikte raylı sistem toplu ulaşım hizmetleri ulaşımı rahatlatacak.

Önceki İçerikSevgililer Gününün Tarihçesi
Sonraki İçerikTigerText nedir?TigerText uygulaması nasıl kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz