İş Bankası Sanal Kart Nasıl Oluşturulur

0
8660

İş Bankası Sanal Kart Oluşturma
Sanal Kart bankaların kullanıcıları için güvenli bir şekilde alışveriş yapabilme özgürlüğü verene bir sistem olarak tanımlayabiliriz. Bu sistem üzerinden kullanmakta olduğunuz kredi kartınızı bir sanal kopyasını oluşturabilir ve belirli bir limit ekleyerek alışveriş ve ödemelerinizi yapmanızı sağlayabilirsiniz. Sanal Kart üzerinden istediğiniz gibi alışveriş yapabilir ve sizin belirlediğiniz limitin üzerinde bir harcama olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Her bankanın kendi sistemleri vardır ve Sanal Kart hizmeti bulunmaktadır. Sanal Kart hizmeti ise bankaların ücretsiz sunduğu bir hizmettir.
1- Sanal Kart hizmeti ücretsizdir.
2- Sanal Kart kredi kartınızdan bağımsız olarak farklı bir hesap numarası oluşturularak oluşturulur.
3- Sanal Kart online bankacılık işlemleri üzerinden anında oluşturulur ve alışverişe başlayabilirsiniz.
4- Online ödeme sistemine yeni bir kullanıcıysanız Sanal Kart kullanmakta fayda var diyebiliriz.
Not : Güncel uygulama üzerinden sistem ile Sanal Kart oluşturabilirsiniz ama İş Bankası uygulaması güncelleme alırsa değişiklikler görülebilir.


Maximum Sanal Kart’ınız güvenlidir, çünkü sıfır limitli olarak üretilir. İnternet üzerinden alışveriş yapacağınız zaman ihtiyacınız kadar limiti, Maximum Kart’ınızdan Sanal Kartınıza aktarır, güvenle kullanırsınız. Limit aktardığınızda Maximum Kart’ınızın kullanılabilir limiti aktarılan limit kadar azaltılır, böylece kartınızda limit aşımı riski de yaşamazsınız.
1- İlk olarak Online İşlemler menüsüne giriş yapınız. Bunu ister bilgisayar ortamından , istersenizde Cep Telefonu ile yapabilirsiniz.

2- Daha sonra ise hangi kredi kartınız üzerinden Sanal Kart oluşturmak istiyorsanız o kredi kartınızı seçiniz. Kredi Kartınızı seçtikten sonra ise onaylayınız.

Bu işlemden sonra size yeni bir Kart Numarası verecektir. Aynı şekilde kredi kartı gibi kart numarası – Son kullanma tarihi ve arka bölümdeki güvenlik numarası olacaktır. Siz bu kartınıza bir limit belirleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

İş Bankası Sanal Kart

Maximum Sanal Kart‘ınız, yapacağınız alışverişleriniz üzerinden MaxiPuan kazandırır ve ayrıca Maximum üye işyerlerinde taksit yapar. Maximum Sanal Kart’ınız sıfır limitli olarak açıldığı için kullanmadan önce mutlaka limit aktarımı yapmanız gerekir.
Sanal Kartınıza limit aktarmak için Maximum Mobil’i, İnternet Şubemizi, İşCep uygulamamızı ve Bankamatiklerimizi 7 gün 24 saat kullanabilirsiniz. Aktardığınız limitin süresi sona erdiğinde, Sanal Kart’ınızda kullanılmamış limit kalırsa, kalan limit otomatik olarak Maximum Kart’ınıza geri aktarılır. Dilerseniz kendiniz de Maximum Mobil’den, İnternet Şubemiz’den, İşCep’ten ve Bankamatiklerimizden limitinizi sıfırlayabilirsiniz. İsterseniz haftalık, aylık ve 3 aylık dönemler için otomatik limit aktarma talimatı verebilirsiniz.

Önceki İçerikWi-Fi Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikInstagram Bağlantılı Hesapları Kaldırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz