Instagram Bağlantılı Hesapları Kaldırma

1
8554

Instagram Bağlantılı Hesapları Kaldırma
Instagram artık hayatımızın bir parçası ve sürekli yeni paylaşımlar peşinde koşmaya devam ediyoruz. Tabi sadece kullanmak değil zamanla bu sistemin bir parçası oluyoruz yada ayarlarınız öğrenmek zorunda kalıyoruz. Instagram üzerinde bir çok ayar ve işlem bulunuyor. Bunlar Dil Ayarları, Mail Ayarları, Şifre Ayarları vb. ayarlardır. Bu konumuzda ise Instagram Bağlantılı Hesapları Kaldırma nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz.

Instagram üzerinden yaptığınız işlemleri farklı hesaplar ile bağlantılı hale getirebilir ve paylaştığınız resimleri ve videoları o hesaplarınızada aktarabilirsiniz. Örnek olarak Instagram üzerinden paylaştığınız bir resmi aynı anda Facebook hesabınıza gönderebilir ve oradan da paylaşabilirsiniz. Bu size daha hızlı bir paylaşım işlemi getirecektir.
Diğer bir durum ise Instagram üzerinden kurduğunu bağlantılar ile diğer Facebook, VKi yada görseldeki hesaplarınızı bağlayabilir ve arkadaşlarınızın Instagram hesabına göre iletişime geçebilirsiniz.

Instagram Bağlantılı Hesapları Kaldırma

1- İlk olarak Instagram profilinizden Ayarlar bölümüne giriş yapınız. Karşınıza Bağlantılı Hesaplar bölümüne giriş yapınız.

2- Daha sonra ise karşınıza birçok sosyal medya hesabı çıkacaktır. Buradaki bölümde ise istediğiniz kaldırabilir yada onaylayıp giriş işlemi yapabilirsiniz.

Facebook, Twitter gibi sosyal hesaplar bulunuyor. Bunları eklediğiniz zaman ise Instagram hesabınız ile bağlantı kurularak kişi listeniz aktarılacaktır ve hesap üzerinden daha çok kişiye ulaşabilir ve arkadaşa sahip olabilirsiniz.

Önceki İçerikİş Bankası Sanal Kart Nasıl Oluşturulur
Sonraki İçerikCanon Eos 200D Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz