True Key Programı Nasıl Silinir?

0
4702

Adobe flash player ile dikkatsizlik sonucu kurulan Intel Security True Key uygulaması birçok kullanıcının canını sıkabiliyor. Intel Security True Key bir güvenlik programı olmasına rağmen kullanıcıların isteği dışında Adobe Flash Player üzerinde kurulmaya çalışılmakta. Bu yazımızda kesin çözüm olarak bu uygulamayı sisteminizden nasıl kaldıracağınızı anlatacağız. Yapmanız gereken işlem sırası aşağıdaki gibidir. Videolu anlatımdan da kolayca nasıl yapabileceğinizi görebilirsiniz.

Internet Security True Key Programı Nasıl Silinir?

Internet Security True Key programını kaldırsanızda kendini tekrar tekrar yüklüyor ise bu kez yapmanız gereken yöntem programı Mcaffe Remover Tool yardımıyla tamamen kaldırmak.
1- Mcaffe Remover Tool programını indirmek için kayıt yerinide belirledikten aşağıdaki butonu kullanarak indiriyoruz.
Silmek için gerekli MCT uygulamasını indirmek için linke tıklayınız. Mcaffe Remover Tool İndir

2- Mcaffe Remover Tool programını kaydettiğimiz yerde bulup ( dosyanın ismi MCPR.exe olacak ) üzerine çift tıklayarak çalıştırıyoruz.
3- Program açıldıktan sonra Next butonuna basıp karşımıza gelen kısımda Agree seçeneğini seçtikten sonra tekrar Next diyoruz.
4- Karşınıza gelen ekranda güvenlik kodunu altındaki kutucuğa girdikten sonra tekrar ileri yaparak işlemin tamamlanmasını bekliyorsunuz.
5- En son işlemin başarıyla gerçekleştiğini ve bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı gerektiğini belirten bir ekran gelecek Restart butonuna basarak bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz. Mcaffe Remover Tool sayesinde Internet Security True Key ve McAfee Security Scan Plus gibi tüm Mcaffe programları silinmiş olacak.
Videoda 2.yöntem kesin çözüm olarak sorununuzu çözmektedir.

Kaynak : http://www.pcbilimi.com/intel-security-true-key-nasil-kaldirilir-3056.html

Önceki İçerikDiaspor Kristali Nedir – Diaspor Kristali Nerede Çıkartılır
Sonraki İçerikTinypic sitesine resim nasıl yüklenir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz