Instagram Profili Gizli Olanları Görme

3
11152

Son zamanlarda en çok kullanılan Sosyal Medya aracı olarak Instagram olduğunu söyleyebiliriz. Instagram üzerinden fotoğraflar, videolar vb birçok paylaşımda bulunabilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Instagram ile arkadaşlarınızın fotoğraflarını görebilir,beğenebilir ve onlarla konuşma yapabilirsiniz. Eğer Instagram üzerinden arkadaşınız varsa ve bunların profilini görebilir ve fotoğraflarını beğenilirsiniz. Aynı zamanda sizde resimler ve videolar paylaşabilir ve istediğiniz gibi özgürce davranabilirsiniz. Tabi burada ilk olarak herkesin merak ettiği durumlardan biriside gizli profiller ve gizli profildeki resim ve videoları nasıl görebilirim oluyor.

Instagram Profili Gizli Olanları Görme – Instagram Gizli Profil Nasıl Görülebilir
Instagram üzerinde gizli profili görmek istiyorsanız ilk olarak arkadaş olmanız gerekmektedir. Arkadaş olmadan Instagram üzerinde bulunan gizli profilleri göremezsiniz. Dediğimiz gibi arkadaşı olmanız gerekmektedir. Aslında arkadaş olarak sizi kabul etmiyorsa farklı hesaplar yani Fake hesaplar üzerinden arkadaşlık isteği yollayabilir ve kabul etmesini bekleyebilirsiniz. Bu sayede gizli profili ve merak ettiğiniz kişileri takip ederek profillerini görebilirsiniz.


1- Bir erkeğin profilini görmek istiyorsanız kız profili açarak takip istediğiniz kabul ettirebilir ve profilini görebilirsiniz. Erkekler genel olarak kendilerine gelen kız profillerini hemen kabul edebilir ve merak denen unsur devreye girecektir. Siz şimdi lazım olan sahte bir kız profili olacaktır. Gerisi size kalmıştır…

2- Diğer bir hesap ise kız hesabı olmasada ticaret hesapları olabilir. Eğer merak ettiği şeyleri biliyorsanız Ticari bir hesap olarak satış hesapları kullanarak bunu yapabilirsiniz.
3- Tabi halen bu durumlar olmadıysa ortak arkadaşlarınız üzerinden irtibat kurabilir ve oradan bakabilirsiniz. Tabi bu son çare olmalıdır..

Önceki İçerikTelefon Hafızasını Temizleme Yöntemleri
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J7 Google Play Hesabı Açmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz