Hepsiburada.com Güvenilir Mi?

0
1945

Hepsiburada.com Güvenilir Mi?

Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden olan Hepsiburada.com son derece güvenilir bir e-Ticaret imkanı sağlamaktadır. Gerek kullandıkları son teknoloji ürünü güvenlik yazılımları ile gerekse de her sorunuza hızlı bir şekilde çözüm getiren müşteri temsilcileri ile Hepsiburada ile internet alışverişleriniz bambaşka bir boyuta taşınacak.

Müşteri haklarına son derece riayet eden Hepsiburada sitesinden aldığınız bir ürünü beğenmediğiniz takdirde geri iade etme hakkınız bulunmakta. Üstelik bunun için gerekçe olarak sadece “beğenmedim” demeniz bile yeterli. Son derece anlayışlı ve güleryüzlü ekibi, müşterilerini memnun etmek için adeta özel hizmet almışlar bu sitede.

İnternette farklı sitelerde binlerce kullanıcı yorumunu okusanız, Hepsiburada’nın güvenilirliği konusunda %98’lik bir kesim siteye referans olur. Kalan %2’lik dilim ise ya kendi hatalarından ya da üçüncül şahısların hatasından şikayetçidir. Yani yine sistem ile alakası yoktur bu küçük memnuniyetsizlik diliminin.

Site Doğan holding kuruluşuna aittir. Arkasında böyle köklü bir referans kaynağı bulundurması da siteyi güvenilir kılan etmenlerden biridir. Siteden bir ürünü aldığınız ve herhangi bir olumsuz durum ile karşılaştınız diyelim, böylesi durumda 8 gün içinde ürünü teslim edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

Sitede e-Ticaret bakımından da oldukça gelişmiştir. Üç boyutlu güvenlik sistemi kullanan Hepsiburada’dan yapacağınız alışverişlerde, peşin ya da taksitle ödeme seçeneklerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Kredi kartınız ile alışveriş yapabileceğiniz gibi sanal kart kullanarak da sistemden ürün almanız mümkün. Sanal kart kullanmanızın en büyük avantajı ise kart limitinizi kendinizin belirlemesi ve limit aşım derdinin önüne geçmenizdir. Sanal kart ile 5liralık küçük bir limit belirlemeniz de mümkün. Hepsiburada, sanal kart ile alışverişe de imkan vermesi ile yine müşterilerinin güvenliğini destekleyen bir sistemdir.

Sistemden bir ürün alacağınız zaman EFT ya da havale işlemleri ile ödeme yapabileceğiniz gibi kredi kartınız ile doğrudan ödeme yapmanız da mümkün. Site kredi kartı ile peşin ödemede tüm kredi kartlarını kullanmaya olanak tanırken, taksitle ödemede kısıtlamalar getirmiştir. Ancak taksitle alışverişlerde bile 11 farklı kart tipi için hizmet sunmaktadırlar. Ayrıca, banka kartı ile ödemeniz de mümkündür.

Önceki İçerikTüketici Hakları Nedir?
Sonraki İçerikWhatsApp ile Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz