Hanım Köylü Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda

0
1642

Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizinin daha hazırlıkları yapılıyor.Benzer bir çok proje yapan ve izleyicilerin beğenisini kazanan Gold Film,yine güzel bir diziye daha imza atmak için çalışmalarına devam ediyor.

Özellikle Baba Ocağı,Dürüye’nin Güğümleri ve son olarak da Güzel Köylü gibi sevilen dizileri izleyiciler ile buluşturan Gold Film,çok yakında yukarıdaki saydığımız dizilerin formatına benzer Hanım Köylü isimli yeni diziyi ekrana getirecek.

Dizinin senaryosunu kimin yazacağı şimdiden belli oldu.Baykut Badem ve Filiz Ekinci dizinin senaryosunu kaleme alırken,ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan ise yönetmen koltuğunda yer alacak.

Hanım Köylü nerede çekiliyor?
Dizinin çekimleri Ege bölgesinde belirlenen bir köyde yapılacak.

Ne zaman başlayacak?
Hanım Köylü dizisinin ne zaman başlayacağı belli değil.Ancak bahar aylarında yapılması planlanıyor.Dizi ile ilgili oyuncu cast çalışmaları devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosu tam anlamıyla belli olmadı fakat gelen son dakika haberlerine göre son olarak yine Star TV’de Çilek Kokusu isimli gençlik dizisinde oynayan ve iyi bir performans sergileyerek kızların sevgilisi olmayı başaran başarılı oyuncu Yusuf Çim’in kesin olarak dizinin başrolünde oynayacağı Star TV tarafından duyuruldu. Yusuf Çim’in bu proje için Ege şivesi için çalışmaları yaptığı ve dizi içerisinde espirili bir karakteri canlandıracağı öğrenildi.

Beşer Haber

Önceki İçerikSurvivor 2017 Başvurusu-Survivor 2017 Nerede
Sonraki İçerikYeni kimlikleri almak için gerekenler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz