Göbek Nasıl İnceltilir Göbekten Kurtulma Yolları

3
1527

Göbekliler bu habere çok sevinecekler. Göbek eritme konusunda farklı yöntemler var yok değil fakat bu yöntem en basitleri olsa gerek. Göbek eritici içecekler yani sıvılar var. Bunlar öle tibbi sıvılar falan değil bildiğin meyve suyu tarzına sıvılar. İçilecek şeyleri aşağıda belirttim fakat öncelikle göbek yapan şeyler hakkında bilgi verim. Asitli içeceklerden uzak durmalısınız öte yandan da şekilli kahve türlerinden de uzak durmalıyız ve Bira’dan da. Peki ne içeceğiz biz derseniz başlıyorum efenim. Öncelikle su, evet yanlış duymadınız su çünkü içtiğimiz asitli içeceklerin yerine h20 olsa hiçte fena olmaz hani. Kaslarımızın yarısından fazlası sudan oluşur, günde en az 1000 ml su içmek çok faydalı olacaktır. Hem sağlık açısından hem de kilo vermek açısından. Diyet içeceklere yönelmeliyiz. Ama tabiri yerindeyse bokunu çıkarmadan. Diyet içecekler içerek asitli içecek ihtiyacımızı karşılamış oluruz ama unutmayın çok az  olmalı. Aşırıya kaçmamak lazım. Kahve konusunda gelecek olursak kahvede kalori yoktur fakat şekilli kahveler çıktı ve bunlar tam bir kalori deposu halinde. Onlardan uzak durun içtiğiniz kahveyi bilin Türk kahvesinden şaşmayın sık sık için. Bunların yanında Çay da önemli. Şöle harbi Rize çayı içmek çok faydalı. Meyve suları ve alkol de aşırıya kaçmadan tüketilebilir. Sağlıklı yaşam, göbeksiz günler dilerim.

Önceki İçerikKafeinin Ne Kadarı Zararlı?
Sonraki İçerikBir Pilot Objektifinden bizimle buluşturduğu Türkiye Eşsiz Güzellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. Su içerek kim diyorsa zayıflanacağını yada göbeğin inceleceğini halt etmiş ben bırakın günde 1 lt su içmeyi en az 3 4 litre su içiyorum bırakın zayıtlatmayı yada göbek eritmeyi daha da fazlalastırıyor…kilo almanın yada göbek olmasının en büyük nedeni hızlı yemek yemek ve ardından midenin alabileceği kadar su içmektir…ben kendimi bildim bileli zayıf biriydim bu hızlı yemek ve su içmek yüzüden 1 senede 15 kilo aldım…size tavsiyem karın kaslarını geliştirici harekatler yapmanız mekik vb. gibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz