Gmail’de E-Posta Engelleme Nasıl Yapılır

0
1351

Dünyada en çok kullanılan E-Posta servislerinden biride bildiğiniz ve kullandığınız gibi Google tarafından sunulan hizmet Gmail olarak bilinmektedir.Özellikle ise son zamanlarda neredeyse herkesin bir Gmail adresi bulunmaktadır.Tüm mail servislerinin başındaki bela bildiğiniz gibi spam maillerdir.Yani bilmediğiniz ve sizi rahatsız eden mailler yüzünden canınız sıkılabilir.Eğer bu maillerin gelmesini istemiyorsanız engelleyebilir ve bunlardan kurtulabilirsiniz.Bu engelleme işi oldukça basit bir işlemdir.Bizimle alakası olmayan ve bizi rahatsız eden bu mailleri engellemeyi kolayca yapmak için ise konumuzu takip edebilirsiniz.

Engellemek istediğiniz kişiden gelen gelen mail üzerinde sağ bölümde bulunan aşağı oka tıkladığınız zaman engellemek istediğiniz kişiyi görseldeki gibi yaparak engelleme işlemini yapmış olursunuz.

mail-engellemek

Yapılan bu işlem sonunda ise artık o kişiden gelen postaları görmeyeceksiniz ve istediğiniz tüm mailleri engellemiş olacaksınız.

Önceki İçerikiOS 9 Jailbreak Yayınlandı-Pangu Jailbreak
Sonraki İçerikYurtdışından gelen telefonların IMEI kayıt süresi uzatıldı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz