iOS 9 Jailbreak Yayınlandı-Pangu Jailbreak

1
1232

Apple kullanıcıları için beklenen an geldi ve İos 9 işletim sistemi için iOS 9 Jailbreak uygulaması yayınlandı.Bildiğiniz gibi Apple cihazlarda istediğiniz gibi yüklemeler yapıp ve özgürce kullanmamıza yarayan Jailbreak ile cihaz üzerinde istediğimiz gibi düzenlemeler yapabilir ve yükleyebiliriz.Cihaz üzerinden bulunan tüm kısıtlamaları kaldıran bu özelik Android cihazlarda bulunan root özelliğine benzemektedir yani cihaza admin yetkisi vermek anlamına da gelebilir.iOS 9’un kısa süre önce yayınlanmasının ardından, bu sefer ilk Jailbreak uygulaması Pangu tarafından iOS 9 ve iOS 9.0.2 sürümleri için yayınlandı.

Yeni çıkan bu Jailbreak ile hiç bir şeye bağlı olmadan cihazınızı yeniden başlattığınızda, Jailbreak’e ait hiç bir şeyi kaybetmiyorsunuz.

Pangu9 jailbreak sürümünü destekleyen iOS cihazları:

-iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S
-iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2
-iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
-iPod touch 6G, iPod touch 5G

iOS 9 Jailbreak Yapma Yöntemi, Pangu Jailbreak Uygulaması
Bu işleme başlamadan önce cihazınızın tam bir yedeğini almayı unutmayınız ve cihazınızın garantisini iptal edeceğini de unutmayın.

1-İlk oalrak Pangu Jailbreak Windows uygulamasını buraya tıklayıp indirebilirsiniz.Mac OS X için Virtualbox‘ta Windows kurarak bu işlemleri yapabilirsiniz.

2-Jailbreak yapmak istediğiniz cihazı data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.
3-Daha sonra ise telefonunuzu uçak modunu aktif ediniz ve Ayarlar > Parola bölümünden “Parolayı Kapat” seçeneğini aktif edin sonra ise Ayarlar > iCloud > iPhone’umu Bul bölümünde bu özelliği pasif hale getirerek kapatın.

4-Pangu uygulamasını ise Mause ile sağ tıklayınız ve Yönetici olarak çalıştırınız.

5-Son olarak ise uygulama cihazı bulana kadar bekleyiniz ve Start butonuna basarak Jailbreak işlemine başlayınız ve tüm adımları takip ediniz.

 

Önceki İçerikGoogle Play Store 5.10.29 Güncellemesi
Sonraki İçerikGmail’de E-Posta Engelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz