Google Play Store 5.10.29 Güncellemesi

1
1337

Eylül ayında Google Play 5.9.11 sürümü ile karşımıza gelen uygulama uzun bir aradan sonra yeni bir güncelleme Google Play Store 5.10.29 ile karşımıza geldi.Bildiğiniz gibi güncellemeler genel olarak performans ve yeni özellikler ile karşımıza gelmektedir.Güncellemeler ile hataları düzeltir ve daha stabil bir şekilde kullanmamızı sağlar.Yapılan bu yeni güncelleme ile arayüz yenilemesi gerçekleştirildi ve ayrıca 5.10.29 sürümünü alarak bir çok iyileştirme ve hat düzeltmelerine kavuştu.

Google kullanıcı arayüzü uzmanı olan Kirill Grouchnikov tarafından yeni Google Play Store güncellemesinde birçok yenilik ve arayüz değişimi görülmektedir.Sadece arayüz olarak değil yeni güncelleme ile uygulama için yapılan açıklamaları ve yapılan yorumları kopyalama yapabileceksiniz.

google-play-store-5-10-29-goruntu3

Şimdilik bu yeni güncellemeyi kullanamıyor olsak da yani Google tarafından yayınlanmasada dışarıdan Apk dosyası şeklinde indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Tabi en güvenilir durum ise Google tarafından yayınlanması ve güncelleme yapılmasıdır.

Önceki İçerikYandex Çeviri Nasıl Kullanılır
Sonraki İçerikiOS 9 Jailbreak Yayınlandı-Pangu Jailbreak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz