Gitti Gidiyor Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

0
2189

Gitti Gidiyor Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası
Türkiye alışveriş sektörünün en büyük ticaret platformlarından biri olan gitti gidiyor sitesi her yıl satıcılar ile alıcıları bir noktada buluşturan bir yerdir. Tüketicilerin en çok aradıkları ve araştırdıkları ihtiyaçları bir arada bulunduran ve büyük bir kitleye hitap eden gitti gidiyor’un her yıl kullanıcı potansiyeli de artmaktadır. En son 2000’li yılların başlarında yapılan araştırmalar neticesinde 10 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu tespit edilmiştir.

Gitti gidiyor, sonuç olarak bir satıcı alıcı kişilerinin bir arada buluşturduğu bir platformdur. Yani satıcı olarak bulunan firmaların reklamları bu siteden yapıldığı için site sahipleri değil firmalar sizlere ürün satmaktadır. Bu bakımdan binlerce firmanın farklı farklı ürünleri sizlerin önüne gelmektedir. Her alınan ürünlerin de firmalar üzerinden istenmeyen gecikmelerine sahne olabilmeniz anlamına gelmektedir. Alış veriş sonrasında ya da öncesinde ürünler ile ilgili sorularınızı site üzerinden destek yardımı ile sorabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetleri numarası ile de iletişime geçebilirsiniz.

Gitti gidiyo’da çağrı merkezi ile iletişime geçmeden önce farklı bir yol izlemeniz gerekecektir. Bunun için öncelikle site üzerinden bir üyeliğinizin bulunması gerekecektir. Bu üyeliğiniz ile site üzerinden bir kod almanız ve bu kod ile müşteri hizmetlerine bağlanmanız gerekecektir. Öncelikle Gitti gidiyor çağrı merkezi hafta içi günlerinde belli saatler arası hizmet vermektedir. Bu saatler 08.30 ve 17.00 aralıkları olarak belirlenmiştir. Bu zamanlar dışında kod almanız mümkün olmayacaktır. Sitem üzerinden alacağınız 4 haneli kod ile müşteri hizmetlerine 15 dk içerisinde bağlanmanız gerekecektir aksi halde aktive süresi bitmiş olacaktır. Müşteri hizmetlerine 0850 252 3229 sayılı numaradan ulaşabilirsiniz. Bu numarayı aradıktan sonra karşınıza gelecek olan müşteri temsilcisine kodu ileterek sorununuzu anlatabilirsiniz.

Önceki İçerikYunus Emre Kimdir
Sonraki İçerikAkıllı Telefona Bağımlı Olmamak İçin İzlenecek Yollar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz