General Mobile 4G Google Hesabı Kırma

2
12326

Android Google Hesabı
Son zamanlarda Android cihazlarda gelen güncellemeler ile Google hesabınızı unutsanız kilitlenme ve cihazı tamamen kilitleme gibi özellikleri bulunuyor. Android cihazlarda bu kilitlenme olayına OEM kilidi yada FRP kilit olarak adlandırabiliriz. Durum şu şekilde ilerliyor. Cihaz üzerinde kullandığınız Gmail hesabınızı unutursanız ve cihazda oluşabilecek yazılımsal bir durumda tuş kombinasyonu ile sıfırlama yaparsanız cihaz kilitleniyor ve mevcutta bulunan Gmail hesabınızın kullanıcı adı ve şifrenizi istiyor. Tabi bu durum kullanıcılar tarafından panikle karşılanabilir ama biraz araştırma yaparak bilgisayarınız ve data kablosu yardımıyla Google hesabını kırabilirsiniz.Peki bu General Mobile 4G Google Hesabı Kırma işlemi nasıl yapılır ve hangi malzemeler yanımızda olmalıdır.

General Mobile 4G Google Hesabı Kırma

1- Cihazınız için data kablosu
2- Bilgisayarınız yüklemeniz gereken QFIL programı
* QFIL Programı İndir
QFIL programını verdiğimiz link üzerinden indirimiz.. Dosya içerisinde QFIL ve Driver dosyaları bulunmaktadır. Antivirüs programınız virüs uyarı veriyorsa programınızı kapatınız yada güvenmiyorsanız farklı bir yerden indirebilirsiniz. Bu QFIL üzerinden birçok cihaz açmışlığımız bulunuyor.. 🙂 QFIL programı kurulumdan sonra Masaüstünde görülmeyebilir.. Başlat bölümünden QFIL olarak arama yapınız eğer doğru bir şekilde kurulum yaptıysanız mutlaka aramada QFIL olacak çıkacaktır.

– Tüm kurulum işlemlerini doğru bir şekilde yaptıysanız Telefonunuzu kapatınız ve Telefon konumdayken Ses açma + Ses kısma tuşlarına beraber basıp USB kablosunu telefona takın. Eğer bu işlem işe yaramadıysa ses açma tuşuna basarak data kablosunu takınız. Bu işlem sonunda ekranda hafif bir ışık belirecektir ve USB kablosunu telefona takın. ( Genel olarak bu tarz programlar Windows 7 üzerinde daha stabil çalışabilir ama Windows 10 ve Windows 8 hata verebilir.. Eğer hata verirse sürücü kurulumunu tekrar deneyiniz.

1- Eğer bağlantıları doğru bir şekilde yaptıysanız Port alanında görülecektir. Eğer port bölümünde yani 1 numara görülmemişse hata vardır demektir.
2- Browse bölümüne gelerek 4G_Hesap_Sıfırlama_Sw klasörü içindeki prog_emmc_firehose_8916.mbn dosyasını seçiniz.
3- Load XML butonuna tıklayınız ve rawprogram_upgrade.xml dosyasını seçiniz ve ardından yeni bir pencere daha karşınıza çıkacaktır. Bu sefer ise patch0.xml dosyasını seçiniz.
Son olarak ise işlem başarılı olursa aşağıda Finish Download yazısını göreceksiniz. Eğer hata alırsanız Waiting for Reset done olarak karşınıza gelecektir.
Önceki İçerikAndroid için Ekran Kilitleme Uygulamaları
Sonraki İçerikWindows 10’da Yazı Boyutu Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz