Android için Ekran Kilitleme Uygulamaları

0
780

Android için Ekran Kilitleme
Telefonlarımız artık eskisi gibi sadece ihtiyaç için alınmamakta ve kullanılmamaktadır. Artık bilgisayarların da yerini almış olan telefonlarda bilgisayar işlemlerini yapmak ya da oyun oynamak için daha çok vakit geçiriyoruz. Devamlı yanımızdan ayırmadığımız cihazlarımızı haliyle kendimiz gibi özelleştirmek isteriz. Yani sadece ekran kilidi olarak değil. Çünkü telefonların kendi iç özelliklerinde de kilit uygulaması bulunur. İnsanlar daha çok kullanım kolaylığı ve kişiselleştirilebilen uygulamalara yönelmeye başlamıştır. Aşağıda sunulan 5 adet ekran kilidi uygulamasını google play marketinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Her uygulamanın kendine özgü artıları ve eksileri bulunacaktır. Sadece tek yapmanız gereken bu uygulamaları teker teker keşfetmek olacaktır. Böylece telefonunuzu zevkinize göre özelleştirebilir ve kullanırken de ayrı bir keyif alabilirsiniz.

AcDisplay

Ekran kilidi demek sadece sıradan şifre yazılarak ya da işaretleme yapılarak kullanılan bir uygulama olmamalıdır diyenlerden iseniz AcDisplay uygulamasını denemenizde fayda var. Telefonunuzu özelleştirilebilen ayarlar ile donatarak cihazınızı hızlandırabilirsiniz. Uygulamalarınıza ya da diğer işlemlerinize hızlı bir geçiş yapabilirsiniz. Telefonunuzun temasına özellikler katabilir ve açılış görüntüsünü etkileyici tasarımlarınız ile süsleyebilirsiniz. Kendi stilimi telefonuma da yansıtmak istiyorum diyorsanız tek yapmanız gereken google play’den AcDisplay uygulamasını indirmek olacaktır. Hem de ücretsiz olarak. Akıllı ve aktif modları sayesinde telefonunuzun güç tasarrufunu düşünür. Aktif zamanlarında telefonunuzu uyandırmak için sensörlerini kullanır. Stabil halde çalışmayı başarır. Farklı bir bildirim çubuğu ve ekranı ile kendisini özel hissetmenizi sağlayabilirsiniz.

App Locker Master

Telefonunuz sizin dışında kişilerin eline geçtiğinde özelinize bakmalarınızı istemiyorsanız sizin de bir ekran kilit uygulamasına ihtiyacınız var demektir. App Lock Master ile artık telefonunuz çok daha güvende olabilir. Uygun kısayolları ile ve birbirinden özel arka planları ile sizi ve kullandığınız telefonu daha özel yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı google play’den ücretsiz olarak indirmek olacaktır. Sonrasında size sunulacak özellikler arasında istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Zaman PIN özelliği ile saatinize göre değişen bir kilit şifre oluşturabilirsiniz. Eğer ki şifreniz 34 ise ve saatiniz de 12.00 ise o an 341200 olarak ayarlanan şifrenizi girerek telefonunuzu açabilirsiniz. Başkalarının sizin şifrenizi görmesine izin verin ve keyfini çıkarın.

Next Lock Screen

Başkaları tarafından istemsizce kurcalanan telefonlar her zaman başa iş açar. Bu durumdan şikayetçi iseniz daha fazla beklemeyin ve hemen Next Lock Screen uygulamasını telefonunuza yükleyin ve pişman olmayın. Sadece güvenli şifre uygulaması olarak değil daha çok özel widget seçeneği ile telefonunuzdaki işlemleri çok daha hızlı yapın. Anlık hava durumu ya da saat gibi özellikleri telefonunuz ekranında daha farklı görünmesini sağlayın. Kendinize özel stiller geliştirin ya da var olanları kullanın. Bu şekilde uygulamadan ve kullandığınız telefondan daha çok keyif alabilirsiniz. Cihazınız size daha çok özel olduğunuzu hissettirsin. Müzik çalarınız telefon ekranında daha bir farklı gözüksün. HD görüntülerle arka planınızı harika değerlendirin.

Go Locker

Telefonunuzu herkes gibi standart bir şekilde kullanmaktan sıkıldınız mı? Herkes gibi her zaman yenilikçi ve farklılıklar arayan birisi misiniz? O zaman bir de GO Locker ekran kilit uygulamasını deneyin. Farklı widget seçeneklerini deneyerek kendinize uygun olanı bulun. Mesajlarınızı ya da müzik çalar programınızı açmadan ekran üzerinde görüntüleyin. Mesajlarınıza hızlı cevap verin ve arkadaşlarınızı bekletmeyin. Farklı arka plan seçenekleriyle ve temalarla farklı bir görünüm kazandırın telefonunuza. Klasik telefon kilit özelliklerini artık çağ dışında bırakın ve yeni uygulamalar ile hem hayal gücünüzü hem de telefonun hakkını verin kendinizi ödüllendirin. Bu şekilde artık daha keyifli cihazınızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ücretsiz olan bu uygulamayı indirmek.

Solo Locker

Sıkıcı ekran kilit uygulamalarından sıkıldıysanız, telefonunuzun size izin verdiği ölçüde kullandığınız kilit özelliklerini değiştirmek ya da biraz daha eğlenceli modifiye edilmiş uygulamaları kullanmanın vakti geldi diye düşünüyorsanız buyurun Solo Locker uygulamasına. Artık kilit ekranınız düz ve sade olmayacak. Şifreleme tuşları üzerine sevdiğiniz kişilerin fotoğraflarını ekleyebileceksiniz. Bu şekilde kendinizi daha özel hissedebilecek ve size özel seçeneklerden daha iyi yararlanabileceksiniz. Harika widgetler ile telefonunuza ayrı bir hava katabileceksiniz. İstediğiniz duvar kağıtlarını seçerek telefon ekranınızı özelleştirebileceksiniz. Tüm bunları yapmak artık çok kolay. Sadece uygulamayı yükleyerek gerekli izinleri işaretleyecek ve yeni gününüze harika hissederek başlayabileceksiniz. size sunulan 9 stili kullanarak bunları istediğiniz gibi özelleştirin.

Önceki İçerikEn İyi Bulut Depolama Uygulamaları
Sonraki İçerikGeneral Mobile 4G Google Hesabı Kırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz