Gel Barışalım Artık Fox TV Programı Su Gibi başvuru formu

12
2376

Fox TV de hafta içi her gün 12:30 yayınlanan “Su Gibi” programında bir değişiklik yapılarak gelecek günlerde “Gel Barışalım Artık adında yeni TV programı ile Fox TV de sizlerle olacak Bu programda sanırsam Su Gibi programının dışında evlenmek isteyen insanları birleştirmek buluşturmak yerine ayrı kalmış boşanmıl darılmış çiftleri birleştirmek işleri yapan bir dargınları barıştırma programı olacağını düşünüyorum. Bakalım Gel Barışalım Artık programında neler olacak. Su gibi programını sunan Songül Karlı ve Uğur Arslan galiba yeni “Gel Barışalım Artık” programını da sunacaklar. Belki de su gibi programı yayından kaldırılır ve yeni program yayınlanır.

Önceki İçerikFox tv Su Gibi Programı Başvuru Formu
Sonraki İçerikEvcilik Oyunu Başvuru Formu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

12 YORUMLAR

  1. hayırlı sabahlar iyi yayınlar kerem bey öncelıkle sevdıgım bır kişisiniz siirlerınız karakteriniz olarak baya iyi buluyorum yanlız bır konu da üzülüyorum acaba yanlıs mı dusuncem veya on yargılımıyım bılemıyorum ama artık tanju beyden bıktık ilk evlenmek için cıktı baya talıplerı oldu olmadı şimdi barısalımda acaba reklam mı yapıyor orda bılemıyorum ama bır arpa boyu yol aldıklarını bıle dusunmuyorum artık yeter dıyorum kanalı bosuna meskul etmesın artık her gordugumde artık kanal degıstırır hae geldık yazık dıyorum saygılarımla kerem bey……..

  2. marhaba su gibi ban iran nan ariyorom sezen porograminize har gon seyr edeyorom va ban da chokh esteyorom su gibiya katilam ama chonke iran dayam belmiyorom nasil yapim bo eshe32 yashim var 15yel onja ber evlilik yapdem va 4 ay bo evlilik sorede hech jojog yok de va shimde becaram lotfan bana yardem je olon tashakor lar

  3. ben evelenmek için baş vuru yapmak istiyorum istanbul üniversitesin de görev yapmak taytım 1963 dogum tarıhim karslıyım 1 evim var 1 evlilik yaptım ve anlaşamadık ayrıldık programınıza gelmek istiyorum istanbul aradıgım bayan hiç evlen memiş genelde tercihim yaş aralıgı 25 ve 30 aqrası bi bayanla izdivac kurmak istiyorum cvp bekliyorum tşk bana ulaşacagınız cep numaram :bu numaradan bana ulaşa bilir siniz…!

  4. ben denizliden mustafa 33 yaşındayım koç burcuyum hiç evlenmedim bekarım 1.75 boyum var 63 kg esmer ciddi anlamda yuva kurmak evlenmek istiyorum

  5. uğur abi ben erhan cecizli maltepede oturuyorum abi benim sorunum gerçekten çok büyük ben aşkım için bitanem esram için artık seninle konuşmak istiyorum abi benim canım su gibiyeye gitti biliyorum oda beni çok seviyor bana tek bi sebep söylemedi abi ben onsuz yaşayamam onu kaybedemem sizden dilegim geleyim oraya onu kaybedemem barıştırın bizi abi ben onu çok seviyorum canımı bile veririm bana yardımcı olun allah aşkına benim numaram ulaşamazsanız abi ben arayın yarın ordayım ama aşkıma erhan geldi diye söyleyin ben hatalarımı telafi edicem proğramda abi kırmayın beni bu saatten sonra ne olursa olsun onu kaybetmetmeye dayanamam

  6. Slm hayirli geceler abii ben hayatimin enbuyuk en ic acitici darbesini yedim sewdigimle ewlendim cok sewdim taptim ama yanlis olaylar yuzunden ayrildik anlatsam olay olurburda ve oo olmadan yasayamiyorum 2kere olmek istedim hep kurtardilar olmadii. Abii allah rizasii icin yardim et bana. Bana bir yol goster.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz