Gearbest’ten Alışveriş Nasıl Yapılır

0
761

Gearbest Alışveriş Yapma – Gearbest’ten Alışveriş Nasıl Yapılır
Çin kökenli ve güvenli alışveriş yapabileceğiniz ve özellikle orijinal ürünler bulabileceğiniz yurtdışından alışveriş yapabileceğiniz siteler arasında Gearbest siteside bulunmaktadır. Gearbest kullanım ve alışveriş imkanı olarak diğer çin sitelerinden biraz daha farklıdır. Genel olarak ürünlerini depolarında bulundurmaktadır ve Gearbest depoları kargo ve yollama imkanlarına göre belirli ülkelerden bulunmaktadır. Tam olarak ise gönderi durumuna göre Çin, ABD, Avrupa, Hong Kong ve Rusya gönderiler için sınıra çok yakın açılmış olan 5 depo üzerinden gönderme işlemini sağlayabilir.
Genel olarak site üzerinde cep telefonları, tabletler, elektronik eşyalar, bilgisayarlar, akıllı saatler vb.. birçok elektronik ürün satılmaktadır. Tabi bunların dışında farklı ürünlerde bulabilirsiniz. İlk olarak Gearbest sitesine giriş yapınız ve üye olunuz.

Daha önceden bir alışveriş sitesine üye olduysanız bu site üzerinden de üye olmanız çok olmayacak ve kolayca üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini ister Facebook yada Gmail hesabınız üzerinden hızlı üye olma sistemini kullanarak bağlantı kurabilir ve belirli bilgileri doldurarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Diğer üye olma işlemi ise Mail adresi kullanarak üye olabilirsiniz.

Gearbest Alışveriş Yapma

Üye olma işlemi bittikten sonra alışveriş yapmaya bağlayabilirsiniz. Yani seçtiğiniz ürünü ödeme yaparak adresinize yollayabilirsiniz. İlk olarak bir ürün seçiniz.

– Genel olarak ürün için belirli ayarlar yapılabilir. Mesela ilk kutucuktan üründen kaç adet almak istiyorsanız buradan ayarlayabilirsiniz.
– Eğer ürün içerinde farklı modellere sahipse 1GB yada 2Gb modelini seçebilirsiniz ve satın alabilirsiniz.
Diğer bir durum ise gönderi zamanı ve ücretlendirme işlemi diyebiliriz. Buradaki durum belirli ücretler karşılığında ürünün daha hızlı gelmesini sağlayabilirsiniz yada ürünün nereden geleceğiniz stoğun nerede yapıldığınız görebilirsiniz.

– Daha önceden satın aldığımız bir ürün benzeri olan Android TV Box cihazında 6-10 gün seçeneğini işaretledik ve 8. gün kargo bize ulaşmıştı ve bu gönderi işlemi MNG kargo ile yapılmaktadır. Buradaki durum MNG kargo firmasının bu hizmeti Yurtiçi işlemlerinden daha hızlı ve düzenli yapılmaktadır. Size tavsiyemiz eğer ürün gönderimini hızlı istiyorsanız ve takip numarası istiyorsanız Ücretsiz seçeneğini seçmeyiniz biraz fazla bekleyebilirsiniz.

– Eğer elinizde indirim kuponunuz varsa bu kuponu kullanarak indirim uygulayabilir ve satın almak istediğiniz ürünü daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Bizim seçtiğimiz ve eğer farklı bir ürün olsa bile seçmeniz gereken bölüm bu olmalıdır diyebiliriz. Uygun fiyatta hızlı kargo her zaman işinizi görecektir. Özellikle satın aldığınız ürünleri satıyorsanız daha iyi olacaktır.

– Son işlem olarak ise satın aldığınız ürün yada ürünlerin ödeme işlemi sayfası karşınıza gelecektir. Bu ödemeleri Paypal hariç istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Genel olarak ödeme işleminde sağlıklı yapabilmek için Kredi Kartınız üzerinden sanal kartı oluşturmak ve ödeme yapmak diyebiliriz. Artık ödeme işleminden sonra ürününüzü bekleyebilirsiniz..

Önceki İçerikSplit Klima Nedir
Sonraki İçerikGoogle Play Store Ülke Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz