Google Play Store Ülke Değiştirme

1
810

Google Play Store Ülke Değiştirme – Play Store Ülke Değiştirme
Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ve tabletlerde bildiğiniz gibi ücretli ve ücretsiz uygulama, oyun indirme adresi Google Play Store olarak kullanılmaktadır. Google Play Store üzerinden istediğiniz gibi kullanmak istediğiniz uygulamaları yada oynamak istediğiniz oyunları ücretli yada ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz. Tabi bazı uygulamalarda yada oyunlarda sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunlardan birisi ise bazı uygulama yada oyunların ülkemizde kullanıma açılmaması ve karşınıza şu şekilde ( Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor ) bir uyarı çıkmasıdır. Genel olarak bu durumdan kurtulmak için farklı yöntemler denenmektedir. Bunlar şu şekilde sıralanabilir..

– VPN kullanarak ülke değiştirmek ve indirme işlemini sağlamaktır.
– APK uzantılı dosyalarını indirerek kurulum yaparak kullanabilirsiniz.

Geliştiricilerin belli bölgelerde indirme açtığı ve sadece o bölgelerde indirilen uygulamalar yada oyunlarda karşınıza çıkan “Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor” uyarıda yukarıda belirttiğimiz gibi VPN uygulamaları kullanarak yada APK uzantılı dosyalarını indirerek telefonumuza yada tabletimize yükleme yapabiliriz. Bu işlemden kurtulmak için daha basit bir yöntem daha var. Bu işlem Google mağazasına yeni eklediği Ülke ve profiller seçeneğini kullanmak.

VPN yada Root işlemi yapmadan Google Play Store ülke (bölge) değiştirme işlemini basit ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz..
– Android telefonunuzda yada tabletinizden Play Store uygulamasını açınız.
– Sol açılır menüden Hesap’a giriniz.
– Ülke değiştirme seçeneğine erişiminiz var burada Ülke ve profiller’i göreceksiniz.
– Ülke’ye dokunup yeni ülke seçiminizi yapıyorsunuz.
– Uyarı mesajına onay vermenizle birlikte Google Play ülke değiştirme işlemi tamamlanmış oluyor.

Önceki İçerikGearbest’ten Alışveriş Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikiPhone’dan Bilgisayara Fotoğraf Aktarma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz