Gazillion Bubble Show Ne Zaman

0
1175

bubble_show1
Gazillion Bubble Show Ne Zaman
New York, Las Vegas, Los Angeles, Chicago, Seattle, Hollywood, Roma, paris, Berlin, Madrid, Tokyo, Helsinki, Stockholm, Singapore, Seul, Mexico City… Gittiği her ülkede kapalı gişe izlenen, son 11 yılın en farklı gösterisi!

Sihirli baloncuklarıyla dünyada izleyen herkesi büyüleyen Yang ailesinden Melody Yang, muhteşem müzik, ışık ve lazer eşliğindeki benzersiz gösterisiyle inanılmaz bir deneyim yaşattıracak.

İnteraktif Benzersiz Eğlence!

Melody Yang’ın baloncuklarla gerçekleştirdiği bu benzersiz interaktif gösteride her yaştan çocuk, sihirli baloncuklarla gösteriye katılacak, ailece unutulmaz anlar yaşanacak!

Oprah Winfrey, Tom Curise ve kızı Suri, Julia Roberts, çocukları Hazel ve Phinnaeus, Halle Berry ve kızı, Al Pacino, Rosie O’Donnell, David Latterman, Stephen Colbert, Ellen DeGeneres gibi dünyaca tanınan birçok ünlü tarafından seyredilen ve hayran kalınılan gösteri yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbul’a geliyor.

Bilgi için
http://www.biletix.com/etkinlik-grup/10839950/ANKARA/tr

Önceki İçerikFacebook Gelen Mesajları Engelleme
Sonraki İçerikHgs Bakiye Sorgulama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz