Flycell Aboneliği Nasıl İptal Edilir

0
1331

flycell_aboneliği_iptal_etmek
Flycell Aboneliği Nasıl İptal Edilir
Bu tarz uygulamara gelen mesajlarda verilen cevaplar sayesine üye olur ve hangi gün üye olduysanız ogün sizden tekrar kullanım ücretini alacaktır.İptal etmek için ise internette biraz araştırma yapmanız yeterli olacaktır.

Ücretlendirmeler telefon faturanıza yansır ya da faturasız hat bakiyenizden düşer. Telefonun sahibi olduğunu ya da telefon sahibinin oluşacak olan ücretlendirmeler konusunda onayını aldığımızı kabul edersiniz. Eğer 18 yaşın altında iseniz ebeveynlerinizin izni ile oluşacak ücretlendirmeleri kabul edersiniz. İçerikleri indirseniz de indirmeseniz de bu ücretlendirmlerin yapıldığını kabul edersiniz. Kişisel PIN numaranzı buradaki kullanım şartlarını okuyup anlamadan girmeyiniz.Kullanıcılar paket üyeliklerini Flycell Klüp paketi veya Flycell Süper Paket kullanıcıları ise IPTAL yazıp 5959 a gönderek iptal edebilirler, SMS Servisleri aboneliklerini IPTAL yazıp boşluk bırakıp ilgili servisin kodunu göndererek Turkcell aboneleri ise 5960 a Avea ve Vodafone aboneleri ise 5959 a göndererk iptal edebilirler ya da müşteri hizmetlerini hatlarını arayarak iptal talebinde bulunabilirler. Paket iptali paket süresinin dolumu ile birlikte iptal edilecektir. Standart mesaj gönderim ücretleri uygulanabilir. Astroloji paketi için örnek iptal metni: IPTAL KOC. Aşk-ı Mesaj paketi iptali için IPTAL ASK yazmak yeterlidir.

Önceki İçerikFixmobi Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?
Sonraki İçerikWap25 Aboneliği Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz