Fixmobi Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?

6
1673

fixmobi_iptal_etmek
Fixmobi Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?
Fixmobi Video Paketini iptal etmek için IPTAL yazıp 6669’a göndermeniz yeterlidir. İptal edilen hafta için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S4 Cihaz Adı Değiştirmek
Sonraki İçerikFlycell Aboneliği Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. haberim onayım olmadan Fixmobi Sistemi altında hattımdan 10 TL çekildi. telefonla aradım iptal ettirdim.
    ANCAK:Islak imzam, sesli onayım olmadan nasıl böyle bir çekim yapılır? Çektikleri tutarı hattıma iade etsinler. Milleti saf yerine koymasınlar. Almadığım bir hizmetin adını duymadığım bir siteye ödemem.

    • arkadasımm yokk böylee bir aboneliğimiz..6669 olan servis vodafone ile anlaşmalıı firmaymış.10 tl paramı 2 kez çektilerr cok bilmiş müşterii hizmetlerini aradımda vodafonun bizimle ilgili değil deyip işin içinden cıkıyorlar..insanların parasını yemeye alışmışş bunlarr..boğazlarından gecenn bu parayla kanserr olurlar insllhh

  2. Benimde başıma aynısı geldi.Şu anda 6669’a iptal yazıp gönderdim.Mesaj geldi baktım.Bir telefon nr. vermişler.Oraya tekrar mesaj attım.Mesajın iletilemediği sonra denemem gerektiği yazıyordu.Bende tekrar 6669’a aynı mesajı gönderdim ve aldığım yanıt üyeliğimin bulunmamasıydı.Ama 10TL. gitti boşa.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz