Filbox Nedir – Filbox Nasıl Kullanılır

0
1981

Filbox Nedir
Filbox, Universal, Paramount, FOX ve MGM gibi stüdyoların gişe rekortmeni film ve dizilerin yayınlandığı SinemaTV, SinemaTV 2, SinemaTV Aile, SinemaTV 1001, SinemaTV Aksiyon, dünyaca fenomen olmuş bol ödüllü dizilerin yayınlandığı Dizi TV, Almanca yayın yapan genel eğlence kanalı RTL, İngilizce eğitim kanalı olan English Club TV, çocuk belgesel kanalı Da Vinci Learning, Popüler bilim, teknoloji, doğal yaşam, hayvanlar alemi, extrem sporlar, seyahat, macera ve tarih dahil pek çok farklı konuda en üst kalitede gerçeğe dayalı içerik sunan Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, Discovery Showcase HD, Viasat History ile dönüşümlü yayın yapan Viasat Nature, Viasat Explore,olimpiyat oyunları, tenis, motor sporları, kış sporları, dövüş sporlarının yanı sıra bisiklet, futbol, golf gibi birçok farklı dalda spor müsabakalarını ekrana taşıyan Eurosport HD, dövüş sporları yayınlayan dünyaca ünlü FightBox, R&B, hip-hop ağırlıklı müzikler yayınlayan Trace Urban kanallarını tüketiciye sunan yeni HD dijital platformdur. Filbox’la Türksat uydusu üzerinden yayınlanan şifresiz ve ücretsiz izlenen yüzlerce kanal da izlenebilmektedir.
Filbox ürünlerini nereden satın alabilirim
Filbox yetkili bayilerinden ve yetkili e-ticaret siteleri üzerinden temin edebilirsiniz. 0 850 225 09 90’ı tuşlayarak müşteri hizmetlerimizden konu ile ilgili destek alabilirsiniz.

Filbox üzerinden birçok kampanyaya ulaşabilirsiniz. Bu kampanyalar için ise buradan ulaşabilir ve faydalanabilirsiniz.
Filbox Uydu Alıcı Kurulumu
ilbox Uydu Alıcısını televizyonunuza bağlayınız… Uydu alıcınıza Turksat’a ayarlanmış çanak anteninizden gelen kablonun takılı olduğuna emin olunuz.
Son işlem olarak Filbox Uydu alıcınızda şifreli görünen SinemaTV kanallarından birisinin üzerine gelerek, 0850 225 09 90 Filbox Müşteri Hizmetlerini arayarak aktivasyon işleminizi yaptırınız.
Lütfen aktivasyon işlemi bitinceye (yani üzerinde beklediğiniz şifreli kanal açılıncaya) kadar bekleyiniz. Aktivasyon işlemi süresince Filbox Uydu Alıcı’yı televizyonunuzdan çıkarmayınız, kanal değiştirmeyiniz ve alıcınızı kapatmayınız.

Filbox Cam Modül Kurulumu
Filbox CI+ modülü takacağınız cihazı lütfen önce kapatınız. (DVBS2 ve CI, CI+ HD destekli TV, uydu alıcısı) Lütfen DVBS2 ve CI, CI+ destekli TV yada uydu alıcınıza Turksat’a ayarlanmış çanak anteninizden gelen kablonun takılı olduğuna emin olunuz.

Filbox CI+ modülü alıcınızın türüne göre aşağıda gösterildiği şekillerde Common Interface yuvasına takınız.
Lütfen Filbox CI+ modülünün alıcınıza doğru ve tam takıldığından emin olun. Modülü yerine oturturken lütfen güç kullanmayınız.
Son işlem olarak CI+ modül takılı ve Filbox paketi taranmış alıcınızda şifreli görünen SinemaTV kanallarından birisinin üzerine gelerek, 0850 225 09 90 Filbox Müşteri Hizmetlerini arayıp aktivasyon işleminizi yaptırınız.
Lütfen aktivasyon işlemi bitinceye (yani üzerinde beklediğiniz şifreli kanal açılıncaya) kadar bekleyiniz. Aktivasyon işlemi süresince Filbox CI+ modülünüzü alıcı yuvasından çıkarmayınız, kanal değiştirmeyiniz ve alıcınızı kapatmayınız.

Önceki İçerikTelegram Nasıl Güncellenir
Sonraki İçerikDünyanın En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen Hazır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz