Telegram Nasıl Güncellenir

0
9159

Telegram Nasıl Güncellenir
Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda Google Play üzerinden istediğiniz gibi ücretli yada ücretsiz oyunlar ve uygulamalar indirebilirsiniz. Bu uygulamalardan biriside Telegram uygulamasıdır. Telegram uygulaması üzerinden internet ile anlık mesajlaşabilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Daha doğrusu Whatsapp vb. uygulamalardan birisidir. Telegram, çoklu platform desteği sunan bir anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır. Telegram istemcileri hem mobil (Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu Touch) hem de masaüstü sistemleri (Windows, OS X, Linux) için mevcuttur.
Telegram Güncelleme
Telegram uygulamasını iki farklı yöntem ile güncelleyebilirsiniz. İsterseniz Google Play üzerinden resmi güncelleme yayınlandığı zaman güncelleme yapabilirsiniz. İsterseniz de APK uzantılı dosyayı indirip telefonunuza yükleyerek güncelleme yapabilirsiniz.

Telegram
Telegram
Developer: Telegram FZ-LLC
Price: Free

Android üzerinden Telegram güncelleme
1- Google Play üzerinden Telegram Güncelleme
Eğer uygulamanız cihazınız üzerinde yüklü ise ve yeni güncellemeden faydalanmak istiyorsanız Google Play üzerinden yapabilirsiniz. Yüklü olan Instagram uygulaması yeni güncelleme ile Google Play üzerinde Güncelle seçeneği çıkacaktır ve güncelleme hazır demektir ve güncellemeyi yapabilirsiniz.

Sadece Telegram Güncelleme değil aynı zamanda android cihazınızın üzerinde bulunan diğer uygulama yada oyunlarıda buradan bu şekilde güncelleme yapabilirsiniz.

2- APK dosyası üzerinden Telegram Güncelleme
Bu işlem için ilk olarak Android cihazınız üzerinden ayar yapmanız gerekmektedir. Bu ayarlar için ise
Menü tuşunu ya da Uygulamalar bölümünü kullanarak AYARLAR‘a gidin.Güvenlik’e basın ve Bilinmeyen Kaynaklar (Market üzerinden bilinmeyen uygulamaların alınmasına izin ver.

Daha sonra ise Telegram uygulamasını APK olarak indirmelisiniz yada bilgisayarınıza indirdiğiniz uygulamayı data kablosu yada farklı bir yöntem ile telefonunuza atmalısınız. Siz APK uzantılı dosyayı kurmaya başladığınız zaman ise yeni sürüm yüklenmiş olacak ve Telegram Güncelleme yapılmış olacaktır.

İphone cihazlarda Telegram Güncelleme
Bu işlem diğer Google Play üzerinden yapılan güncellemeye benzemektedir. Yapmanız gereken App Store uygulaması üzerinden gelen güncellemeleri kontrol etmelisiniz. Aynı şekilde Telegram Güncelleme işleminide buradan yapabilirsiniz..

İsterseniz bu güncellemeleri tek tek istersenizde hepsini birden yapabilir ve güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Güncelleme işlemi için ise mutlaka Wifi bağlantısınız kullanamalısınız aksi halde hattınızda bulunan internet paketi bitebilir ve sorun yaşayabilirsiniz. İphone Instagram güncelleme olarak değil bu bölümden iphone üzerine gelen tüm uygulama ve oyun güncelleme işlemlerini yapabilir ve gelen güncellemeleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Önceki İçerikiPhone 7 ve iPhone 7 Plus Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikFilbox Nedir – Filbox Nasıl Kullanılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz