Dünyanın En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen Hazır

0
1409

Dünyanın En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen Hazır
Dünyanın en büyük uçağı geçtiğimiz günlerde Stratolaunch Systems tarafından geliştirildi ve artık uçuşa hazır.. En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen Stratolaunch Systems firması tarafından geliştirildi ve uçuşa hazır olduğu söylendi. Bildiğiniz gibi her zaman en büyük yada en güçlü gibi kavranlar daha dikkat çekici olmaktadır. Yeni bir bilgi ile ve kullanıma hazır olduğu açıklanan Allen artık görücüye çıktı.. Amacı ve kullanımı olarak farklı olan Allen ilk olarak en büyük özelliği En Büyük Çift Başlı Uçak olması olarak görülüyor.

Dünyanın En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen Gücünü Boeing motorlarından alıyor. 2015 Yılında yapımına başlanan Dünyanın En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen içerisinde 6 adet Boeing 747 motor bulunduruyor. Uçağın taşıma kapasitesi ise 226 bin KG olarak belirtiliyor. Son olarak kontrolleri yapıldıktan sonra görücüye çıkan uçak diğer uçaklara göre daha büyük ve daha hızlı olduğu bilgilerin arasında.. Verilere göre uçak 2000 deniz mili (3704 Km) menzil kat edebiliyor.. Bunlar teknik verileri ama test verileri yakın zamanda belirgin hale gelecektir..


Uçağın Üretim Amacı Nedir ?
Bu tarz uçaklar daha önceden taşımacılık yada farklı alanlarda taşımacılık olarak tanımlayabiliriz. Özellikle Rus yapımı olan Antonov Uzay Mekiği taşımacılığı olarak kullanılmıştı. Bu uçak da benzer bir amaç için kullanılacağı açıklandı. Dünyanın En Büyük Çift Başlı Uçağı Allen Uydu taşıyan roketlerin havalanmasını sağlamak için kullanılacağı roketlerin fırlatılmasında yakıt tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Önceki İçerikFilbox Nedir – Filbox Nasıl Kullanılır
Sonraki İçerikWordPress Şifre Sıfırlama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz