Fifa 2016 Videosu ve Çıkış Tarihi

0
1241

Bildiğiniz gibi Konsol ve PC ortamında en çok oynana futbol oyunu olarak yıllardır PES ve FiFA olarak büyük karşılaştırmalar bulunmaktadır.Son olarak PES üzerinde yapılan değişiklikler sonrası büyük hayal kırıklı olarak nitelendirildi ve PES rüzgarı sadece Meksika ve Türkiye üzerinde etkili oldu diyebiliriz ve Futbol oyunu olarak sadece Electronic Arts Sports imzalı Fifa serisine kaldı.Özellikle ülkemizde de Pes 2013’den sonra büyük hayal kırıklığına neden oldu ve 2014-2015 serilerinde de bu yıkım devam etti.Pes’in kalitesi azalmaya başlayıncada ülkemizde ve avrupa pazarında Fifa boy göstermeye hakim olmaya başladı.

Her sene Fifa serisinde yeni bir özellike ve üst seviyelere ilerleyen grafiği ile gücüne güç katan firma Fifa 2015 ile oyunculardan tam not olamayı başarmıştı.Bugün ise Yotube kanalı üzerinden Fifa 2016 yeni serisine ait bir video ile kullanıcılarına Merhaba dedi.


#INTHEGAME etiketiyle tanıtılan oyun, PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 ve PlayStation 3 için 25 Eylül itibarıyla raflarda yerini alacak.

Önceki İçerikiPhone SIM Yok Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikWindows’ta Toplu Olarak Dosya İsmi Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz