iPhone SIM Yok Hatası ve Çözümü

3
7444

Son zamanlarda akıllı telefonların piyasda artmasıyla birlikte hataları ve sorunlarıda arkasından gelmeye başladı diyebiliriz.Genel olarak ise hataların karşısında da güncellemeler gelmektedir.Her hatadan sonra ise firmalar birçok güncelleme yaparak sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyor.Son hata ise iphone modellerinde SIM Yok hatası ve bazı kullanıcılarda SIM kart takılı değil uyarısı ile karşılaşıyorlar.Bu gibi hataların kısa süre sonra çözümleri geliyor.Eğer sizde bu şekilde bir hata alıyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyerek bu hatadan kurtulabilirsiniz.

-İlk olarak telefonunuzun son güncel yazılımı olup olmadığını kontrol etmelisiniz.Bu işlem için Ayarlar – Genel – Hakkında bölümünden kontrol edebilirsiniz.

-Mümkünse telefonunuzda bulunan simkartı çıkartınız ve başka bir simkart çıkartınız.Eğer farklı bir simkartta da çalışıyorsa simkart problemi olabilir.

-Simkart problemi olduğu için telefonunuzundan simkartınızı çıkartınız ve altın sarı bölümü temizleyiniz.

– Problemi çözemiyorsanız Apple’dan teknik destek talebinde bulunmanız gerekecek.

Önceki İçerikVeplus Akıllı Saat Uygulaması
Sonraki İçerikFifa 2016 Videosu ve Çıkış Tarihi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. Hiç bir şekilde düzelmedi. Telefoncuya götürdüm affedersiniz bok etti.. sim kart aranıyor da kalıyor. Sim kart olsa da olmasa da.. Yazılım güncelledim bu sefer telefon hiç açılmadı hata verdi yazılım hatası. Hatayı aradım google a sordum donanım hatası varmış. Yani telefon çöp oldu maalesef.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz