Veplus Akıllı Saat Uygulaması

0
1116

Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte giyilebiir teknolojide aynı hızda devam ediyor ve en çok dikkat çekenlerde akıllı saatler diyebiliriz.Akıllı saatlerinizde birçok bildirim zamanla size gelmekte ve siz bunların bir çoğunu görmezden gelebilirsiniz.Sağlığınız ile gelen ve sizin yapmanız gereken bildirimleride görmeyebilir ama yapacağınız taktirde para olarak geri döneceğini söylese motivasyonunuz arttırabilir ve herşeyi yapacak bir duruma gelebilirsiniz.

Bu şekilde olan bir uygulama sizin hesabınza nakit olarak geçmesede Vakıf Emeklilik dijital sigortacılık uygulaması VEPLUS ile yaşam kalitesine önem veren kullanıcıların daha az prim ödemesini sağlıyor.Veplus uygulaması sayesinde akıllı telefonlarınızda toplnan veriler kullanılarak bu şekilde size sunuluyor.Veplus uygulaması giyilebilir teknoloji ve dijital sigortacılık arasındaki yaratıcı bir uygulama ile size yaşam koçu olarak bilgiler vermekte.Kullanıcıların akıllı telefonlarına yada akıllı saatlerine indirdikleri uygulama sayesinde kaç adım attığınızı,kaç kalori yaktığınızı,güneş ışınlarının zararlarını,ilaç düzeninizi gibi birçok bilgiyi size sunmakta ve takip etmenizi sağlamaktadır.

Yaşam kalitelerini doğrudan etkileyen bu etkileri kayıt altına alan uygulamanın sağladığı veriler böylelikle, sigorta prim ödemelerinin planlanmasında kullanılıyor. Yani günün sonunda genç ve hareketli bir kullanıcının daha az prim ödeyeceği vaadiyle geliyor uygulama.

Önceki İçerikZenMate’i En Çok Kullanan Altıncı Ülkeyiz
Sonraki İçerikiPhone SIM Yok Hatası ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz