ZenMate’i En Çok Kullanan Altıncı Ülkeyiz

0
1155

Berlin-Almanya merkezli olan VPS servisi ZenMate yaptığı açıklama ile 12 milyon kullanıcıya ulaştıklarını ve en çok kullanan ülkeler hakkında bir açıklama yaptı.Tüm internet tarayıcıları ve mobil işletim sistemleri üzerinden kullanılabilen ZenMate 12 Milyon kullanıcı 180 farklı ülkeden giriş olduğunu açıkladı.Son 8 aylık büyüme oranı ise yüzde 118 seviyesinde.Ülkemizin ise son engelleme durumlarında bilindiği gibi ZenMate çok fazla indirilmeye ulaştığını biliyoruz.Buna görede firmadan yapılan açıklamaya göre en çok kullanan ülkeler arasında 6. sırada yer aldığını açıkladı.

Kısa süre öncede ücretli üyelik modelini devreye sokan ZenMate,ücretli modelinde daha çok lokasyon ve hızlı bir bağlantı seçeneği sunuyor.Aynı zamanda Mac ve Windows için masaüstü uygulamalarıda sunuyor.Ücretli olarak kullanmak istiyorsanız aylık olarak 8.99 euro ödeme seçeneği ile başlıyor.

zenmate-ucretleri

 

Eğer sizde ücretli üyeliğie geçmek isterseniz yıllık yapılan ve en çok tercih edilen üyelik için bir kampanya yapılmış durumda.ZenMate kullanımında 6. ülkeyi ve ücretli üyelik kullanımında da 6 ülkeden biri olduğumuz söylendi.12 Milyon kullanıcısı olmasına rağmen en büyük piyasalardan biri olan ABD piyasası olarak daha bir giriş yapmayan ZenMate kısa süre sonra ABD ofiside açılacak görünüyor.

Önceki İçerikAndroid için Periscope Uygulaması Çıktı
Sonraki İçerikVeplus Akıllı Saat Uygulaması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz