Facebook Kiwi Nasıl Kapatılır

12
7834

Sosyal medyada her geçen gün yeni bir uygulama çıkmaktadır.Özellikle Facebook üzerinden çıkan uygulamalar ise çok hızlı bir şekilde yayılmaktadır.Bu uygulamalardan en yenisi ise Kiwi uygulamasıdır.Kiwi uygulaması şu sıralar herkese istek olarak gitmektedir ve şimdiden 1 Milyondan fazla aylık kullanıcıya sahip oldu.Facebook üzerinden giriş yapıldığı zaman herkese istek olarak gönderilen uygulama diğer uygulamalara göre daha hızlı yayılıyor.Uygulamaya aynı zamanda e-posta hesabınız ilede kayıt olabiliyorsunuz.

Tabi her zaman bu tarz uygulamalar eğlenceli olmayabilir ve canımızı sıkabilir.Peki bu uygulama nasıl silinir yada nasıl kurtulabilirsiniz ona gelelim.Bu diğer uygulamalar gibi kullanımı kolay ve bu uygulamadan çıkmak gayet basit..

kiwi-facebook

Sağ köşede bulunan Profi bölümüne tıklayınız.Daha sonra ise karşınıza gelen pencereden ufak bir çark işareti bulunmaktadır.

kiwi-hesabi-nasil-silinir

kiwi-hesabi-nasil-kapatilir

Alt bölümde bulunan Hesabı Sil dedikten sonra çıkış yapacaktır ve Kiwi hesabınız silinecektir.Tekrar hesap açmak isterseniz eğer Buradan yapabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebook Kiwi Nedir?
Sonraki İçerikInstagram Arama Özelliği Güncellendi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

12 YORUMLAR

  1. ben kiwi hesabımı facebook üzerinden açtım,sonra facebook hesabımı sildim.Kiwi de gereksiz yorumlardan dolayı hesabımı kapatmak istedim ancak o hesaba bağlı e posta adresime erişemediğim için kiwi hesabım kapanamıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz