Instagram Arama Özelliği Güncellendi

0
3311

Satın alınmasıyla birlikte hergeçen gün yeni bir özellik eklenen uygulamada bugün itibariyla arama özelliği güncellendi ve daha detaylı bir arama kutucuğu eklendi.Tabi sadece arama bölümü değil aynı zamanda keşfet bölümünede ufak bir güncelleme ile farklı bir yenilik geldi.Bu güncellemede en dikkat çeken bölüm ise arama bölümü diyebiliriz.Bu bölümde sadece kişiler ve etiketler değil 2 farklı bölüm daha eklenmiş durumda..Artık arama yapmak istediğiniz zaman Başlıca,Kişiler,Etiketler,Yerler olarak 4 farklı bölüm olarak arama yapabileceksiniz.

Bu güncelleme ilk olarak ABD’deki bulunan kullanıcılar için açılmıştı.Genel olarak yeni bir özellik eklendiği zaman ise ilk olarak belirli bir ülke üzerinde deneme yapılır ve daha sonra diğer ülkeler üzerinde kullanıma açılır.Bu güncellemede de durum aynı oldu ve bugün itibariyle yeni güncelleme ile yeni özellikle geldi.

Başlıca : Bu bölümde klasik arama bölümü yazdığınız kelime yada etiket olarak karşınıza tüm sonuçları çıkartıyor.
Kişiler : Değişen birşey olmayan kişi arama bölüdü.
Etiketler : Yüklediğiniz resimlerin daha çok beğeni alması için yapılan kelime yani girilen etiket bölümü
Yerler : Bu bölüm ise yeni ve diğerlerinden daha farklı diyebiliriz.Burada örnek olarak İzmir girişi yaptığını zaman check yani resmi yüklediğiniz resimlerin konum olarak bildirimlerini barındıran bir bölüm.

Instagram, Keşfet sekmesi üzerinden yeni kullanıcılarla tanışma imkanını da veriyor.Güncelleme Android ve İOS için yüklenebilir durumda.Eğer güncellemeleriniz kapatmışsanız Google Play üzerinden giriş yaparak güncellemeyi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebook Kiwi Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikApple Store Randevusu Nasıl Alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz