Facebook Kiwi Nedir?

0
2259

Sosyal medyada her geçen gün yeni bir uygulama çıkmaktadır.Özellikle Facebook üzerinden çıkan uygulamalar ise çok hızlı bir şekilde yayılmaktadır.Bu uygulamalardan en yenisi ise Kiwi uygulamasıdır.Kiwi uygulaması şu sıralar herkese istek olarak gitmektedir ve şimdiden 1 Milyondan fazla aylık kullanıcıya sahip oldu.Facebook üzerinden giriş yapıldığı zaman herkese istek olarak gönderilen uygulama diğer uygulamalara göre daha hızlı yayılıyor.Uygulamaya aynı zamanda e-posta hesabınız ilede kayıt olabiliyorsunuz.

Facebook Kiwi‘ye üye olduğunuz zaman kendinize ait bir profiliniz bulunmaktadır.Bu profil üzerinden ise diğer kayıt olanlara rsgele sorular sorabiliyorsunuz ve sorulan sorularada cevapda verebiliyorsunuz.Diğer uygulamalard gibi Kiwi uygulamasında takipleşme ve iletişime geçme imkanı bulunmaktadır.

kiwi-facebook

 

Uygulamaya üye olduktan sonra yukarı bölümde birkaç icon görülmektedir.Burada Discover,Questions gibi bölümler bulunmaktadır.Eğer bir soru sormak istiyorsanız ASK demeniz gerekiyor.Farklı sorular görmek istiyorsanız eğer Questions yada Discover ile Keşfet seçeneği bulunmaktadır.

facebook-kiwi-nedir

 

Discover seçeneğinde sadece Türkiye değil tüm soruları görüyorsunuz.Sorulan soruda ise Likes gibi popüler eklentide görülmektedir.

Bu uygulamaya kayıt olurken size facebokk kiwi uygulamasının Android ve İOS uygulaması olduğunu ve telefonunuza indirmek için bir link gönderilmesini bile teklif ediyor.

Önceki İçerikGmail’de E-Postaları için Geri Al Seçeneği Geldi
Sonraki İçerikFacebook Kiwi Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz