Evim Şahane Ne Zaman Hangi Kanalda?

0
3505

Kanal D’de yakında “Evim Şahane” adlı yepyeni bir dekorasyon programı başlıyor. “Evim Şahane”; evinin dekorasyonunu değiştirmek isteyenlerin, mobilyaları çok eskidiği halde “manevi değeri var” diye vazgeçemeyenlerin, dekorasyon modasını takip edemeyenlerin imdadına yetişecek, keyifli ve farklı bir dekorasyon programı.

Hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında ekrana gelecek olan programda, alanında başarılı projelere imza atan Mimar Selim Yuhay, konuk olacağı evlerde, büyük değişimlere imza atacak ve evi, ev sahibinin hayalindeki hale getirecek.

Programda, evlerde yapılan dekorasyon yanlışları, dekorasyon dünyasındaki yenilikler ve eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi gibi konularda bilgiler de verilecek.

“Evim Şahane” programına başvurular ise, kanald.com.tr/Evim-Sahane-Basvuru-Formu adresinden yapılıyor.

Okuyun: Evim Şahane yakında Kanal D’de başlıyor! / Kanal D Haber
Bu haber Kanald.com.tr özel haberidir. Kanald.com.tr’yi kaynak olarak göstermeden kullanmayınız.

Evim, Şahane ,Ne Zaman ,Hangi Kanalda,Evim Şahane,Evim Şahane Ne Zaman,Kanal D,dekorasyon programı,başlıyor,Evim Şahane” programına başvuru

Önceki İçerikStar Tv Yeni Bir Hayat Programı Başvuru Formu
Sonraki İçerikEvim Şahane Programı Başvuru Formu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz