Esra Erol Kimdir?

8
1858

Esra Erol Kimdir
12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. Ailesinin 5 kızının ortancasıdır. Memleketi Sinop-Ayancık’tır. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya’da tamamlamıştır. Kız lisesi Çini ve Seramik mezunudur. Üniversitesini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi üzerinden bitirdi.
Maltepe Üniversitesi’nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Kanal D’de “Turkuaz” adlı programı sunan Esra Erol bu program ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculığu yaptı.
Evlilik programı sunmaya Flash Tv ‘de “Desti Izdivaç”adlı proğramla başlayan Esra Erol devamında sırasıyla “Esra Erol’la İzdivaç” , “Esra Erol`la Evlen benimle” adlı programları sundu. Ekran yıldızı olmasını sağlayan program ise “Esra Erol’la İzdivaç” programıdır. 2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 2015 senesi ATV ekranında “Esra Erol’da” adlı programın sunuculuğunu yapmaya devam ediyor.

Filmleri :
2004 – Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7)
2004 -Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV)
2005 – Başkan (TV Filmi)
2005 – Tuzak (Banu) (TV Dizisi)
2009 – Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film)
2010 – Kamerayla İzdivaç (Film)
2012 – Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm) (TV Dizisi)

Önceki İçerikKuru Üzüm – Kuru Üzümün Faydaları
Sonraki İçerikKene riskinin en yüksek olduğu yerler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

  1. biliyorumki beni okuma ihtimaliniz cok zayif ama umut iste
    size sesimi duyurmak icin bircok kereler telefon ettim.ama malesef olmadi. ben almanyada yasiyorum yaptigim seyleri degilde yalnizligimi duyasiniz istedim. firsat buldukca sizi seyretmek sanki gözlerimizle konusuyoruz gibi hissediyorum km ler otesinde soguk bir camin arkasinda sanmayinki melonkolik bunalim bir tipim. ben 34 yasinda kendi hatami yapmak uzere yola cikan binlerce benzerim olan yalniz bir kadinim. sizin sabriniza inaninki hayranim, herseye ragmen gülen o bir cift güvercin karasi gözlerinize sanki münchenin soguguna inat türkiye gibi sicacik gülüsünüze. ne birsey istiyorum nede programa katilmak sadece bir kardes gibi ara sira size nasilsiniz demekten baska bir dilegim yok cunku artik ne bana NASILSIN diye soranlar var nede benim NASILSIN demek istediklerim benim hayatimda

    hep sevgiyle sevgide kal olurmu
    DENIZ

  2. esrahanım siz mükemmel birisiniz insanlara güven veren ilk bayan sizi gördüm size saygıları arzederim alla sizi cocunuza bagıslasın hep gülümseyin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz