En İyi Dosya Kaldırma ve Silme Programları

0
4626

En İyi Dosya Kaldırma ve Silme Programları
Bilgisayarlarımız üzerinde birçok program bulunmaktadır.. Bazı programlar işimize yarayabilir ama bazılarıda işimize yaramayabilir. Bu gibi durumlardan ise işimize yaramayan programları kaldırmak isteyebiliriz ama bazen bu programlar silinmeyebilir. Eğer silinmez ise silinmeyen programları silmek ve kaldırmak için bazı programlardan yardım almak gerekmektedir. Kullanabileceğiniz Dosya Kaldırma ve Silme Programları üzerinden istediğiniz gibi silebilir ve kaldırabilirsiniz.

Revo Uninstaller


Bilgisayarınıza yüklediğiniz ve silemediğiniz programlar yada oyunlar olabilir. Bu gibi durumlar için ise ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz birçok program bulunmaktadır. Bu gibi durumlar için ise Revo Uninstaller programını kullanabilirsiniz. Revo Uninstaller programı sayesinde bilgisayarınızda kaldıramadığınız programları yada oyunları silebilirsiniz. Revo Uninstaller çok kapsamlı ve alanında en iyi programlardan birisidir diyebiliriz.. Revo Uninstaller kullanıcılara Windows’un dahili özelliği olan “Program Ekle veya Kaldır” arayüzüne alternatif bir arayüz sunmaktadır. Revo Uninstaller’ın sunduğu bu alternatif program kaldırma arayüzünün büyük avantajları bulunmakta. İlk olarak Revo Uninstaller sadece programların standart uninstall seçeneklerini yürütmekle kalmıyor, bu program silme işleminin haricinde programların bıraktığı kalıntıları, kayıt defteri girdilerini ve ek dosyaları silerek kapsamlı bir program kaldırma işlemi gerçekleştiriyor.

IObit Uninstaller


Bilgisayarınızdan Kaldırmakta Zorlandığınız Yazılımları kolay ve hızlı bir şekilde kaldırabilirsiniz. IObit Uninstaller üzerinde birçok araç vardır.. Bunlardan biriside program kaldırma aracıdır. Bilgisayarınızda silinmeyen yada kaldırılamayan program, oyunları silmenize yarayan kullanışlı bir programdır. Zira programı kullandığınızda, Windows’un kendi Program Ekle/Kaldır menüsünde yer almayan veya buradan kaldırılması mümkün olmayan tüm programları ortadan kaldırmanız mümkün hale geliyor. Ayrıca bilgisayarınızda önceden yüklü olarak gelen Windows 8 ve 8.1 uygulamalarını da ortadan kolayca kaldırabiliyorsunuz.

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller bilgisayarınız üzerinden kaldıramadığınız programları silmenize yarayan kullanışlı bir programdır. Wise Program Uninstaller sayesinde silinemeyen programları yada oyunları tamamen silebilir ve kurtulabilirsiniz. Wise Program Uninstaller bilgisayarınızın program ekle/kaldır arayüzünün kötü amaçlı yazılımlar tarafından erişime kapatıldığı durumlarda sizi kurtarabiliyor. Wise Program Uninstaller adlı bu program kaldırma aracı içerisinde “zorlu kaldırma” seçeneğini de barındırmakta. Bu seçenek sayesinde normal yollarla kaldırılamayan programlar silinebiliyor.

GeekUninstaller


GeekUninstaller programı ile kaldırımadığınız programları kolayca silebilir yada sildiğiniz programlardan arta kalan parçaları temizleyebilirsiniz. GeekUninstaller ile hızlı ve derin bir tarama yaparak arkanızda iz bırakmayacak şekilde bilgisayarınızdan istediğiniz yazılımı kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Programı bilgisayarınıza kurmak zorunda kalmazsınız, tek bir EXE dosyasıdır, dilerseniz USB diskinizde portable olarak da kullanabilirsiniz. Çok hızlı açılan program, sade ve etkili bir arayüze sahiptir. Ücretsiz ve Türkçe dil desteği de bulanan programın, Windows 7/8/XP/Vista işletim sistemlerinde hem 32-bit hem 64-bit desteği vardır.

Önceki İçerik2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları
Sonraki İçerik2017 En İyi Disk Birleştirme Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz