2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları

0
1530

2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları
2017 Antivirüs Programları olarak bir seçim yapmamız gerekirse konumuzda bulunan en çok kullanılan program listesine ulaşabilir ve kullanabilirsiniz. Bilgisayarımızda yada işletim sistemi olan akıllı telefonlarımızda her zaman tehlike altındadır ve özellikle son zamanlarda çok yüksek oranda siber saldırılar olmaktadır. Bu gibi durumların önlemini almak istiyorsanız mutlaka Antivirüs Programlarını tercih etmelisiniz. Piyasada birçok Antivirüs Programı bulunmaktadır. Tabi kullanım açısından yada en çok kullanılan Antivirüs Programları şeklinde bir sıralama yapılabilir.. Genel olarak ise en çok kullanılan ve bilgisayarlarda görebileceğiniz Antivirüs Programları birçok heryerde aynıdır.

ESET NOD32 Antivirus


Neredeyse her bilgisayara bir kere yüklenmiş ve akla ilk gelen Antivirus programların başında yer almaktadır. Özellikle son zamanlarda virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri karşı koymanıza yardımcı olan programdır. Windows XP ve üzeri işletim sistemi versiyonları için idealdir. Ayrıca eski Windows sistemler, MS-DOS, dosya sunucuları, e-posta sunucuları ve daha fazlasını da destekler. Ücretsiz deneme sürümü olarak ESET NOD32 Antivirus programını bilgisayarınıza indirebilir ve bir çok tehlikeden uzak durabilirsiniz. Nod 32 programıda 2017 Antivirüs Programları arasında yer alabilir..
+ Otomatik güncelleme
+ Zararlı yazılımlara karşı çok katmanlı koruma
+ Türkçe dil desteği sunuyor.
+ Sistem performansını düşürmeden çalışma.
+ Gerçek zamanlı koruma
+ Kullanışlı ek araçlar

AVG AntiVirus Free

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz güvenilir Antivirüs Programları arasında gösterebiliriz. AVG AntiVirus Free her zaman listelerin en başında yer alan ve herkes tarafından tercih edilen iyi bir antivirüs programı olarak gösterebiliriz. Güçlü ve her zaman güncel olan alt yapısı sayesinde her zaman yanınızda olan bir programdır. Güncel olması yeni çıkan tüm zararlı yazılımlara önlem almış olacaksınız.
AVG Antivirus Özellikleri
-Ödüllü virüs temizleme ve önleme sistemi
– Daha hızlı ve akıllı tarama
– Gelişmiş gizlilik denetimleri
– Virüs, tehdit ve zararlı yazılımları tespit edip durdurur
– Güvenli olmayan bağlantıları ve dosyaları durdurur
– Ücretsiz mobil koruma
– Casusluğu ve veri hırsızlığını önler

Panda Free Antivirus


Panda Free Antivirus, Panda firmasının en son hazırladığı antivirüs yazılım olarak karşımıza geliyor. Diğer programlarda kadar çok kullanılmasada tercih edebileceğiniz programlar arasındadır. Bu bölümde bilgisayarınızdaki tüm sabit diskleri tam bir virüs taramasından geçirebilir, ortaya çıkan virüsleri karantinaya alabilir veya dosyaları ortadan kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda tarama zamanı planlama ve aylık raporları görme gibi seçenekler sayesinde bilgisayarınızın güvenliği üzerinde tam bir denetim sahibi olabilirsiniz.
USB Aşısı
USB Aşısı modu, bilgisayarınıza taktığınız USB aygıtlarından bilgisayarınıza gelebilecek virüsleri engelliyor ve aynı zamanda bu diskleri koruma altına alarak onlara virüs bulaşmasına da engel oluyor. Dolayısıyla sürekli taşınabilir depolama cihazlarını kullananlar için en önemli araçlardan birisi.

Norton AntiVirus


Norton AntiVirusvirüslere, casus yazlımlara kısacası bilgisayarınıza zarar verebilecek tüm program ve dosyalara karşı gelişmiş koruma sağlayan özellikli ve profesyonel bir güvenlik çözüm programı. Bilgisayarınızı tam olarak korumak ve güvenlik riski taşıyan kötü niyetli yazılımları sisteminizden uzak tutmak istiyorsanız gerçek zamanlı koruma sağlayan Norton Anti Virus ile bunu sağlayabilirsiniz.
Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eden program her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarıyor. E-posta ve anlık mesajlaşma (IM) programlarını da denetleyebilen Norton AntiVirus sizleri başkalarından gelebilecek virüslere karşı koruyor ve virüs, spyware, adware gibi kötü niyetli yazılım içeren dosyaları normal olanlardan ayırıyor. Norton programıda 2017 Antivirüs Programları arasında yer alacaktır..

Önceki İçerikBip Messenger Nedir
Sonraki İçerikEn İyi Dosya Kaldırma ve Silme Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz