Bip Messenger Nedir

0
2835

Bip Messenger Nedir
Son zamanlarda bildiğiniz gibi sms kullanılmıyor ve internet üzerinden mesajlaşma özelliği ile uygulama üzerinden mesajlaşma kullanılmaktadır. Yani akıllı telefonunuz üzerinden internet bağlantınız varsa karşı tarafda da aynı özelliğe sahip bir cihaz varsa internet üzerinden ücretsiz mesajlaşabilir, resim gönderebilir vb birçok işlem yapabilirsiniz. Bip Messenger bunlardan birisidir yani ücretsiz mesajlaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Turkcell tarafından kullanıcılar için hazırlanan uygulama yüksek indirme rakamlarına sahip ve alternatif bir anlık mesajlaşma uygulaması olarak kullanabilirsiniz. Bip Messenger üzerinden istediğiniz gibi internet bağlantısı ile mesajlaşabilir ve kullanabilirsiniz. Sadece android işletim sistemi değil aynı zamanda İOS sistemler üzerinde de kullanabilirsiniz.

Bip Messenger Nasıl İndirilir
Bip Messenger Google Play yada App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yapmanız gereken ücretsiz olarak bir hesap açmanız ve daha sonra indirme işlemine geçmeniz olacaktır.

Uygulamanın Turkcell üzerinden destek alması kullanıcılar için büyük bir avantaj olduğunu söyleyebiliriz. Bunun nedeni ise Turkcell üzerinden yapacağınız paket yüklemelerinde ücretsiz olarak Bip Messenger için GB olarak sizlere kullanım hakkı sunmasıdır. Buda diğer uygulamalardan bir adım daha önde olabildiğiniz söyleyebiliriz.
Mesajlaşmanın dışında resim gönderme yada arama yapabilirsiniz. Uygulama sahibi herkesi istediğiniz gibi arayabilir ve ücretsiz olarak konuşma yapabilirsiniz.

Bip Messenger üzerinden ise diğer bir özellik olarak ofis çalışanları içindir. BiP’te çok faks çekenlerin, çok çekmeden faks çektiği Akıllı Faks da var. Düşün ki ofis dışındayken de faks çekebiliyorsun.

BiP - Mesajlaş, Görüntülü Ara
BiP - Mesajlaş, Görüntülü Ara

Konumuzda olduğu gibi Bip Messenger uygulamasını istediğiniz gibi Google Play yada İphone kullanıcıları App Store üzerinden indirme işlemi sağlayabilirsiniz. Bu işlem için ise ücretsiz hesap açmalısınız. Hesap açma işlemi için ise Akıllı telefonunuz üzerinden işlemleri takip ederek yeni hesap açabilirsiniz.

Önceki İçerik2017 Turkcell 4.5G Ramazan Kampanyası
Sonraki İçerik2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz