En İyi Android Oyunları Haziran 2014

0
1466

 

Android telefonlarınızda keyifli bir vakit geçirmek için oyun oynayarak vaktinizi değerlendirebileceğiniz birbirinden farklı milyonlarca ücretsiz oyun bulunmakta. Öyle ki kullanıcılar oyun seçerken bile zorlanır olmaya başladılar. İşte sizleri bu sıkıntıdan kurtarabilmek adına belirli zamanlarda oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan birkaçına sayfamızda yer veriyor olacağız. İşte bu ay ki oyunlardan birkaçı. Oyunlarla ilgili detaylı bilgilere indirme linkindeki sayfalardan da ulaşabilirsiniz.

PES Manager

pes-manager

Pes Manager akıllı telefonunuzda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur. Pes Managerda satın alma yaparak ya da maç kazanarak Prize Draw denen oyun içi para kazanabiliyorsunuz ve transfer yapabiliyorsunuz. Pes Managerda 1500 üzerinde lisanslı futbolcu bulunuyor. Bir de maçları izleyebileceğiniz çok iyi olmasa da bir 3D maç motoru bulunuyor. Rakiplerinizle yapacağınız maçları kazanarakta Prize Draw kazanabiliyorsunuz. Tabi ki bu yolla kazandığınız Prize Draw miktarı ile Ronaldo kalitesinde bir oyuncuyu bünyenize katmak senelerinizi de alabilir.

PES Manager

Overkill Mafia

overkill-mafia

Arcade shooter tarzında bir oyun olarak karşımıza çıkan Overkill Mafia, ücretsiz olarak Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve çizgi roman atmosferine sahip bir aksiyon oyunudur. Mafya lideri olmak için mücadele edeceğiniz oyunda suç ve vahşet dolu sokaklarda ilerleyerek bu sokakların kontrolünü ele geçirmeye çalışacak ve birbirinden farklı türdeki silahları kullanarak çeteler ile çatışmaya gireceksiniz.

Overkill Mafia

METAL SLUG DEFENSE

metal-slug-defense

Metal Slug oyununu ataride oynayanlar hatırlar. Karakterimizle bir çok zorlu bölümlerden geçtiğimiz zamanın en iyi oyunlarından biriydi. METAL SLUG DEFENSE oyunu da, karakter çizimlerini birebir aynı tutarak farklı bir kurguda oyunu geliştirmiş. Bu sefer biz düşmanlara gitmiyoruz, düşmanlar bize geliyor ve kalemizi savunuyoruz. Çok keyifli ve başarılı bir oyun.

METAL SLUG DEFENSE –

Önceki İçerikAndroid için Arkadaşlık ve Sohbet Uygulamaları
Sonraki İçerikFacebook Şifremi Değiştirmek İstiyorum
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz