Android için Arkadaşlık ve Sohbet Uygulamaları

1
3084

 

Akıllı telefonlar artık birçok insan için günlük yaşantısının vazgeçilmez parçası. Öyle ki artık günlük işlerimizi dahi telefonlarımız üzerinden takip eder olduk. Tabi ki bu bağımlılıkla birlikte yazılımcılar tarafından birçok ihtiyaca yönelik uygulamada piyasada ki yerini aldı. Bu uygulamalardan birisi ise arkadaşlık ve sohbet uygulamaları. Bu uygulamalar yeni arkadaşlarla tanışmanızı ve sohbet edebilmenizi kolayca sağlamakta. Şimdi android telefonlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulamalardan birkaçına göz atalım.

Tinder

Tinder

Tinder çok basit ve temelli, iki kişinin de birbirini beğenmesine dayanan çok sade ve şık bir arkadaşlık ve sohbet uygulaması. Profilimizi ayarladıktan sonra kriterlerimizi belirliyoruz ve “rastgele” diyip, uygulamanın bize uygun insanlar bulması ümidi ile bekliyoruz. Bir kaç tane bulduğu profilleri zevkimize göre “beğenip” ya da “pas geçmeyi” seçiyoruz. Eğer ki beğendiklerinizde geri sizi beğenirlerse sohbet kısmı açılıyor.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayın–>> Tinder
android

Skout

skout

Skout yeni insanlarla tanışmak için geliştirilmiş evrensel bir uygulamadır. Her gün yüzlerce insanın katıldığı ağda yeni insanlarla tanışabilir, onlarla sohbet edebilirsiniz. Profiliniz düzenleyip resim ekleyebilirsiniz. Yakınlarınızda olan insanların bilgilerini öğrenebilirsiniz, onunla iletişime geçebilirsiniz. Uygulama kişisel bilgileri güvenlik çerçevesinde saklamaktadır.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayın–>> Skout

MeetMe

MeetMe

MeetMe yakınınızdaki insanlarla sohbet etme olanağı sağlar. Programı kullananlar arasından size en yakın olanı bulur ve onunla sohbet etmenizi sağlayan bir sohbet, tanışma yazılımıdır. Sosyal uygulamalar da büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı. Yakınınızdaki kişileri görünteleyebilirsiniz. Ask Me modunda soru sorup sorulara yanıt verebilirsiniz. Sizinle tanışmak isteyen insanların arkadaşlık tekliflerini kabul edebilme veya başka insanlara arkadaşlık teklifi gönderebilmeniz mümkün.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayın–>> MeetMe

Not: Uygulamalar arkadaş listenizi ekleyebilmek için facebook gibi sosyal medya hesaplarınıza erişim isteyebilmektedir.

Önceki İçerikYeni Skoda Octavia RS
Sonraki İçerikEn İyi Android Oyunları Haziran 2014
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

  1. Arkadaşlık ve sohbet siteleri artık yerini mobil uygulamalara bıraktı. Ayrıca burada adı her ne kadar arkadaşlık ve sohbey olarak geçse de asıl amaç flört bulma oluyor her zaman. Kimsenin dur şuradan bir uygulama indireyim de birini bulup sohbet edeyim diyeceğini sanmıyorum. Bu tip uygulamaları kullananların amacı yalnızlıktan kurtulmak, kafasına göre anlaşabileceği bir partner bulmak.

    Son günlerde ismini çok duymaya başladığım Rampy isimli uygulamayı indirdim. Çok beğendim. Üyeleri kafasına göre eşleştirmek yerine tamamen karaktere göre eşleşmeler yakalıyorsuuz. Zaten kayıt olduktan sonra hemen 30 soruluk bir test yapıp karakter cizgileriniz belirliyor uygulama. Bunu çok eğlenceli buldum.

    Rampy’nin tek dezavantajı kadın üye sayısı az ve dolayısıyla bir mesaj yığılması oluyor. Ama istemediğiniz profilleri engellemek gibi bir lüksünüz var Allahtan.

    Uygulamalyı merak edenler buradan ücretsiz indirip deneyebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz